Nori de furtună se anunță asupra relației lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Deși fostul model i-a dăruit un băiețel cu 10 luni în urmă și așteaptă răbdătoare ca fostul acționar al lui Dinamo să iasă din închisoare, iată că planurile sale de a devein doamna Borcea intră într-un impas.


Asta dacă ar fi să dăm crezare cuvintelor judecătoarei Geanina Terceanu. Condamnată de Curtea de Apel București la cinci ani și șase luni de închisoare pentru că ar fi luat mită de la Borcea și frații Becali, pentru a da o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor, fostul magistrat “a aruncat bomba”. Aceasta a declarat că-l iubește pe fostul acționar dinamovist și că are chiar și un copil cu acesta, anunță Observatorul Antenei 1."Îmi este dor de el, da. Am și un copil cu Borcea. Duceți-va la mine la țară și vedeți, dacă sunteți așa curioși", a spus fostul judecător, mai în glumă, mai în serios.

judecatoare_terceanu.jpg

judecatoare geanina terceanu
Judecătoarea Geanina Terceanu ar fi luat mită 220.000 de euro
Foto: Click!

 

Cristi Borcea are doi copii cu Alina Vidican: un băiat, George Alexandru, de aproape 5 ani, şi o fetiţă, Gloria, de un an și 8 luni. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (19 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (13 ani). El mai are o fată, Carolyn (10ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Acum aproape 10 luni, și Valentina Pelinel a dat naștere celui de-al șaptelea moștenitor oficial al afaceristului, micuțul Milan Cristian.

pelinel-262666262626895.jpg

pelinel borcea
Pelinel așteaptă ca Borcea să iasă din închisoare
Foto: arhivă Click!
 
 
Loading...