S-a dus perioada când făcea shopping pentru ea, acum prioritatea Valentinei Pelinel e băieţelul ei şi al lui Cristi Borcea. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe mama lui Milan în Dorobanţi, încărcată de plase cu produse pentru copilaşi.


Peste două luni şi jumătate, Milan Borcea împlineşte doi anişori, aşa că mama lui îi pregăteşte cadourile încă de pe acum. Valentina este abonata unui magazin din Dorobanţi, cu articole pentru bebeluşi, iar fotoreporterii Click! au surprins-o recent în zona respectivă.

p214-v-2-col-sofer.jpg

Şoferul o tratează ca pe o prinţesă pe iubita lui Borcea
Foto: BLITZ

Îmbrăcată destul de subţire pentru gerul şi viscolul de afară, şi cu silueta de viespe la vedere, celebra mămică a intrat în magazinul respectiv, unde a petrecut o jumătate de oră printre rafturi. A ales câteva produse, apoi a ieşit cu trei plăsuţe de cumpărături. Din cauza viscolului, ea s-a grăbit să ajungă la maşină.

p314-v-2-col-pelinel-milan.jpg

Valentina Pelinel adoră să facă şedinţe foto cu micuţul Milan

Şoferul, care îi este mereu la dispoziţie, i-a deschis imediat portiera, apoi ea a aşezat cumpărăturile pe bancheta din spate a maşinii şi a traversat la farmacie, de unde a cumpărat câteva produse necesare: vitamina C, pastă de dinţi şi alte lucruri uzuale.

p45-actu-2-2col-borcea.jpg

Cristi Borcea parcă întinereşte în penitenciar. Medicii spun că şi-ar face injecţii cu botox în permisii

Iată că de când e mămică, rar o mai întâlneşti pe Valentina la magazinele de bijuterii sau la cele cu lenjerie intimă, acum foloseşte cardul pentru prinţişorul ei. De altfel, şi tatăl lui Milan, Cristi Borcea, ar face la fel, ştiind cât este de înnebunit după copiii lui.       

Loading...