Şapte ani au trecut de la nunta Alessandrei cu Sergiu Constantinescu, iar acum jurnalista de la Antena 3 este însărcinată cu primul ei copil. Cu siguranță acesta este cel mai important dar pe care Alessandra Stoicescu și-l putea dori astăzi, 28 aprilie, în prima zi de Paşte, când împlinește vârsta de 43 de ani. Fetița va veni pe lume peste trei luni și jumătate.


Astăzi, 28 aprilie, în prima zi de Paşte, Alessandra Stoicescu împlinește vârsta de 43 de ani. Sărbătorește în familie, alături de cei mai importanți membri, cu multe îmbrățișări, flori și cadouri. Am putea spune că cel mai frumos dar deja l-a primit, fiind vorba despre copilul pe care îl poartă în pântece. Pe data de 1 Martie, odată cu sosirea primăverii, știrista de la Antena 3 a dat cea mai frumoasă veste, pe Facebook: “Primul nostru boboc de floare”.

alessandra-stoicescu-insarcinata-1.jpg

alessandra stoicescu
Aşa arată Alessandra Stoicescu gravidă în cinci luni şi jumătate
foto: arhivă personală

Alessandra Stoicescu împlineşte vârsta de 43 de ani. Când va naşte vedeta

Bobocul va veni pe lume la finalul lunii iulie, începutul lui august, iar copila se pare că va fi botezată de cuplul Gabriela Firea și Florentin Pandele, cei care sutn şi naşii de cununie ai Alessandrei şi ai lui Sergiu. Însărcinată în cinci luni și jumătate, Alessandra nu s-a îngrășat deloc, doar burtica s-a conturat frumos. Iată ce spunea în 2014, după un an de la nunta cu Sergiu Constantinescu.

CLIIMA20131008_0079_1.jpg

Alessandra Stoicescu, în rochie de mireasă

“Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele… Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu, iar relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea”, declara Alessandra pentru ziarul Ring.

Citeşte şi:

Încă o graviduţă la Antena 1! E a șaptea vedetă a postului care va naşte în 2019

Tot ce trebuie să știi despre sarcina după 40 de ani. Trei vedete din România au născut la această vârstă

 

Loading...