Pepe, în repetate rânduri, a recunoscut că își dorește un băiat după ce, până acum, frumoasa lui soție, Raluca, i-a dăruit două fete. Cu toate acestea, pare-se, speranțele lui au fost spulberate.


Mai exact, Raluca a recunoscut că, acum, nu se mai gândește la o nouă sarcină. Motivele sunt însă, de înțeles, ea explicându-le în fața camerelor de luat vederi.

”Nu știu ce să zic. Acum, în momentul de față nu îmi mai doresc un copil. La noi a venit copilul la o diferență de 2 ani și 8 luni. Nu am mai avut timp pentru noi. Nu mai am răbdarea necesară, nu am mai avut timp pentru noi și vreau să fim bine așa cum suntem acum. Mi-aș fi dorit și un băiat, dar nu mai am putere acum”, a spus Raluca pentru Kanal D.

Cu toate acestea, recunoaște ea, este extreme de ferictă în compania celor două fetițe, maria și Rosa, pe care le are cu Pepe. Chiar dacă acesta, citat tot de Kanal D, pare, totuți, să mai spere că va avea și un băiețel. ”Nu e bine să îl programezi, când vine, vine. Tot ce a fost mai greu a căzut pe Raluca. Este o mamă foarte atentă și devotată și nopțile ei nedormite nu se pot compara cu altceva”, a spus Pepe.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: