Artiştii noştri au multe idei de afaceri pe lângă muzică. Pepe este unul dintre ei. Artistul a anunţat că îşi va deschide de luna viitoare o grădiniţă, unitate de învăţământ la care le va înscrie şi pe cele două fetiţe ale sale, Maria şi Rose.


Grădinița lui Pepe se va numi “Rosa Maria”, după numele fetițelor sale în vârstă de doi ani și jumătate, respectiv cinci ani.

“A fost ideea Ralucăi, soția mea, să facem o grădiniță. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădinița va funcționa în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, și se va numi «Rosa Maria». I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior și exterior, iar acum suntem în faza în care achiziționăm mobiler și rechizite și angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniță cu opționale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică și actorie. Este foarte posibil să avem aici și o creșă, dar și after school. Grădinița își va deschide porțile în luna septembrie”, spune Pepe.

raluca si pepe gradinita
Grădiniţa lui Pepe îşi va deschide porţile din septembrie
foto: arhiva personală

Pentru că este foarte prins cu proiectele sale muzicale și de televiziune, Pepe nu se va putea implica în mod direct în conducerea acestei grădinițe. “Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susține, din toate punctele de vedere. Și cred că grădinița aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulți colegi artiști și-au exprimat dorința să-și înscrie copiii la grădinița noastră”, a mai spus artistul. Pepe poate fi văzut pe lângă concerte la Antea 1 unde este gazda emisiunii “Gashka mare”.

 

loading...
Loading...