Polițiștii fac miercuri (25 noiembrie) dimineață percheziții la locuința manelistului Dani Mocanu, în al cărui videoclip a apărut un leu rănit. Oamenii legii au descins la trei adrese din Ilfov și Argeș.


Astfel, au loc percheziții acasă la Dani Mocanu, la locuința persoanei care a filmat videoclipul și la sediul unui studio din Ilfov, potrivit Digi24. Recent, manelistul a lansat un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet. În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal, în care se fac verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. 

Dani Mocanu a spus că leul a fost tratat "ca un bebeluș" și că rănile fac parte din regie și reprezintă un "machiaj profesional". Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări și a stârnit un val de critici.

Polițiștii  vor să stabilească împrejurările în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.

 
 
Loading...