La 51 de ani, majoritatea femeilor își pregătesc hainele de gală pentru nunțile copiilor și se imaginează deja în postura de bunici grijulii. Nu este și cazul actriței Halle Berry, care pare să fi găsit secretul tinereții veșnice. Actrița și-a răsfățat recent fanii cu o imagine în care apare cu sânii goi.


Halle Berry se numără printre vedetele de la Hollywood care își poartă cu multă naturalețe vârsta. Actrița de Oscar se menține în formă transpirând din greu la sală și acordând o mare atenție dietei, dar a reușit până acum să se țină departe de chirurgia estetică.

Vedeta nu ține secrete exercițiile care o ajută să-și păstreze talia de viespe, bustul ferm, posteriorul și coapsele bine definite. Contul de Instagram al lui Halle Berry este o adevărată pledoarie pentru mișcare și pentru viața sănătoasă, dar și pentru  afișarea feminității.

halle_berry.jpg

halle berry
Halle Berry arată perfet la 51 de ani
foto: Hepta

 

Cea mai recentă imagine făcută publică de actrița premiată cu un Oscar pentru rolul din ”Monster’s Ball” (”Puterea dragostei”) le-a ridicat serios pulsul fanilor care o urmăresc pe Instagram. Îmbrăcată în jeanși, acoperită în partea superioară doar d eun colier generos din sfoară, Halle Berry a lăsat la vedere sânii superbi. ”Perfectă!”, au reacționat imediat aceștia.

 
 
Loading...