Cel mai recent pictorial al publicației “Touch Magazine” ne-o arată pe Gina Pistol (35 de ani) aşa cum fiecare bărbat visează să o vadă: fără haine, tolănită lângă o piscină.


Blondina a acceptat să pozeze din nou goală, la 17 ani de la primul pictorial în revista Playboy, experiență pe care a decis să o mai repete încă de două ori, până în 2006, după care a refuzat toate ofertele primite pentru pictorialele fierbinți. Şedinţa foto de septembrie, pentru publicaţia online “Touch Magazine”, s-a numit  “Wild Thoughts Issue”, şi îmbină perfect nuditatea cu arta fotografică.  

gina_pistol_sedinta_foto.jpg

Gina Pistol, Smiley, nud, pictorial, Gina Pistol goala, Playboy, Touch Magazine, relatie, revista
foto: Touch Magazine

“Am stat un pic pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că iar poze mai îndrăzneţe, iar vorbe. Dar norocul meu e că am lucrat cu o echipă cool şi a iesit totul extraordinar, nimic vulgar. Şi oricum, de ceva timp nu mai pun la suflet răutăţile gratuite. Fotografiile au fost făcute de fotograful Bogdan Petrice, iar din echipă au mai făcut parte Ovidiu Buta (styling), Adonis Enache (hairstyle), Traviata Paduraru (make-up)”, spune Gina, care de câteva săptămâni încoace ţine prima pagină a ziarelor şi datorită relaţiei cu Smiley (34 de ani). De altfel, vedeta a mai făcut şi o declaraţie cu subînţeles: “Cea mai frumoasă mă simt atunci când văd asta în privirea omului drag”. Întrebată dacă  “To smile or not to smile” (a zâmbi sau a nu zâmbi?), răspunsul ei a fost: “Smile! Always” (n.r. zâmbeşte întotdeauna).

gina_smiley.jpg

Gina Pistol se iubeste cu Smiley, amor secret, cum s-au cuplat Smiley si Gina Pistol, Vocea Romaniei, Damian Draghici, Arenele Romane, dezvaluiri vedete
Taguri Smiley, Gina Pistol, amor secret, relatie Gina Pistol si Smiley, cariera, Antena 1, PRO TV, Global Records

 

Loading...