Emoţii mari astăzi, pentru micuţii Maia Mălăncuş (9 ani), Andrei Ciurez (13 ani) şi Karina Ştefan (11 ani), care duc o luptă strânsă în finala ”Vocea României Junior”, difuzată de PRO TV, de la orele 20.30. Click! vi-i prezintă pe cei trei concurenţi aflaţi în lupta pentru marele premiu, care le va umple buzunarele de bani.


Iată că primul sezon al concursului  „Vocea României Junior”, de la Pro TV, a ajuns la final, duminică seară urmând a fi anunţat marele câştigător. Mihai Bobonete şi Robert Tudor, prezentatorii showului, urmăresc şi ei cu sufletul la gură competiţia, căci au prins drag de toţi prichindeii cu voci de cinci stele, care tânjesc la premul de 50.000 €. Juratul Marius Moga a ajuns în finală cu Maia Mălăncuş, în vârstă de 9 ani, care face parte dintr-un cor de mai bine de trei ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din ţară şi este susţinută de părinţi şi de bunici. Maia, care a obţinut însă foarte multe premii şi la vioară, balet şi teatru, îşi doreşte să devină artist de talie internaţională.

Singurul puşti din finală este Andrei Ciurez, în vârstă de 13 ani, el fiind ales în echipa Innei. În urmă cu trei ani, Andrei a descoperit muzica rock la sugestia tatălui său, după care a început cursurile de chitară electrică. După ce a interpretat melodiile trupei AC/DC, familia i-a propus să încerce  şi la canto, căci are reale calităţi vocale, iar succesul nu s-a lăsat aşteaptat. Andrei are parte de susţinerea familiei şi a profesorilor de canto şi de chitară. În afară de muzică, Andrei mai are două pasiuni, snooker-ul şi desenul. Cel mai mare vis al său este să aibă o trupă rock, alături de care să cânte peste graniţă. Ultima concurentă este Karina Ştefan, în vârstă de 11 ani, care face parte din echipa Andrei.

Karina iubeşte muzica şi dansul de când avea 4 anişori, când fredona toate piesele difuzate de posturile tv de profil. Părinţii ei au realizat că este foarte talentată şi au înscris-o la o şcoală de muzică unde e printre cei mai silitori elevi. Cel mai mare vis al ei este să devină un star, iar o parte din acest vis s-a împlinit odată cu participarea la „Vocea României Junior”.  Cei trei concurenţi vor cânta câte o melodie singuri, una cu fiecare antrenor şi câte o piesă împreună cu un invitat special, iar câştigătorul va fi desemnat prin votul publicului prezent în platou.

Artişti de renume urcă în seara asta pe scenă

Nicole Cherry, What’s Up și trupa VUNK vor fi artiştii care vor cânta în această seară împreună cu Karina, Maia și Andrei. Laura Bretan, câștigătoarea sezonului șase „Românii au talent”, va veni să-i susțină pe cei trei finaliști și va cânta o melodie plină de emoție și vibrație, iar Feli va interpreta cea mai nouă piesă a ei, Timpul. În sală vor fi prezenți elevi ai Colegiului Național de Arte Dinu Lipatti, Corul Forte, membri ai Atelierului de voce, fanii emisiunii – clubul Bum Bum și elevi ai Școlii superioare comerciale Nicolae Kretzulescu.

 

 
 
Loading...