Numele lui Cristi Borcea se află pe buzele a sute de locatari din zona Crângaşi. Afacerea lui le-a distrus liniştea. Cât e ziua de lungă, răsună muzica la ştrandul Ciurel, din Capitală, care se află la doar câţiva metri de blocul ridicat anul trecut.


Au dat bani grei ca să locuiască într-un bloc nou, ferit de zarva din Capitală, dar şi-au dat seama că liniştea la care sperau a fost doar o iluzie. De dimineaţă şi până seara, başii le răsună în urechi. Muzica e la ordinea zilei, fie ea cântată live sau la computere.

 ”E un balamuc continuu aici. Sper ca autorităţile să ia măsuri şi să nu-i mai lase să dea drumul la muzică”, ni s-a plâns Cristian. Georgiana este însărcinată, are nevoie de linişte, însă, atât timp cât stă acasă, nu are parte de aşa ceva. “De la ora 8.00 şi până la ora 19.00 este o gălăgie de nedescris. Mai ales atunci când se emite în direct o emisiune de televiziune. Am dat 85.000 de euro pe apartamentul cu două camere şi îmi pare rău că m-am mutat aici. Se cântă manele, de toate”.

Vecina ei ne-a mărturisit că a ştiut că va sta lângă ştrand, dar că nu şi-a imaginat că va  avea parte de o asemenea gălăgie. ”Am făcut reclamaţie la Poliţie. M-am mutat de două luni şi e cumplit”.

Poliţiştii au anunţat că au amendat ştrandul Ciurel, sâmbătă, cu 5.400 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru că se fuma în zona locurilor de joacă pentru copii. Banii trebuie să-i achite firma lui Cristi Borcea, pentru că afacerea este a lui. 

”Nu am fost amendaţi pentru gălăgie, ci doar pentru că o vitrină frigorifică nu avea gradaţia pe ea. Vorbim de 2.000 de lei”, ne-au explicat reprezentanţii complexului din Crângaşi. 

Şi la ştrandul Moghioroş, deţinut tot de Borcea, au fost controale. Inspectorii de mediu au dat 150 de lei amendă pentru că sacii de gunoi nu erau depozitaţi corespunzător. 

Divorţează de Vidican ca să fie cu Pelinel

Problemele fostului dinamovist nu se opresc aici. Totul a venit la doar două zile după ce milionarul şi soţia lui, Alina Vidican, au depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea, deşi au împreună doi copii. Borcea vrea să fie din nou liber ca să-şi poată oficializa relaţia cu Valentina Pelinel, care i-a născut, pe 8 iunie, al şaptelea moştenitor.

 

 
 
Loading...