S-a spart conducta cu vedete în noaptea de Anul Nou pe micul ecran, aşa că aveţi de unde alege! La Antena 1, pentru al 17-lea an consecutiv, vă veţi întâlni cu Dan Negru, care va fi înconjurat de personaje de basm, monştri şi orci. Sub măşti se află însă vedete de top, “chinuite” ore bune la machiaj.


“Revelionul Starurilor 2017” va aduce la Antena 1, şi în acest an, măşti impresionante, sub care se ascund 11 vedete de top din showbiz-ul autohton.

n212-13-vedete-1.jpg

Bunul Uriaş, din „Marele Uriaş Prietenos”, este cea mai înaltă vedetă din platou

Personaje ca Davy Jones din “Piraţii din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Ţara Minunilor”, Poppy din “Trolii”, Popeye Marinarul, X-Men şi chiar un mascat pe papainoage, Bunul Uriaş din „Marele Uriaş Prietenos” sunt doar o parte dintre cele 11 măşti care vor urca pe scena Revelionului prezentat, pentru al 17-lea an consecutiv, de Dan Negru (45 de ani).

n312-13-vedete-2.jpg

Pepe, într-o conversaţie cu Pălărierul din “Alice în Ţara Minunilor”

Măştile au fost realizate la Hollywood, iar preţul fiecăreia oscilează între câteva sute şi câteva mii de euro. Şi în acest an, transformările speciale au fost realizate de make-up artist-ul Andreea Rădulescu şi echipa ei. “Cel mai mult s-a stat la machiaj pentru măştile Durotan şi Attila, adică patru ore pentru fiecare dintre ele. Pentru Attila, numai aplicarea bărbii fir cu fir a durat trei ore. Dar cea mai complexă a fost cea a Extraterestrului, la care am lucrat două săptămâni”, ne-a explicat Andreea Rădulescu.

n412-13-vedete-3.jpg

Dan Negru îi măsoară muşchii lui Popeye Marinarul

Petrecerea va începe de la ora 22.15, iar alături de Dan Negru vor fi şi vedete fără mască, precum Cornelia şi Lupu Rednic, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Şerban Copoţ,  nea Mărin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna etc.

n512-13-vedete-4.jpg

Pe lângă atâtea măşti, merităm să ne clătim ochii şi cu dive sexy

Împărţite în două tabere, VIP-urile vor trebui să-i recunoască pe colegii lor de breaslă, ascunşi în spatele măştilor. De asemenea, şi telespectatorii pot participa, pe Facebook, la această ghicitoare, la finalul căreia îi aşteaptă premii substanţiale, anunţate de Dan Negru. “În lumea civilizată a televiziunii, longevitatea e o normalitate. Pe noi ne miră. Pe mine nu cei 17 ani de Revelioane mă bucură, ci performanţa lor, aceea de a fi lider de audienţă, an după an”, spune Negru.
Vasile Muraru şi Cruduţa fac show la «Chef de râs» (Antena 1)

n612-13-vedete-6.jpg

Crăciuniţa Cruduţa, sexy în poala lui Vasile Muraru

Cunoscutul actor de comedie Vasile Muraru (60 de ani) este responsabil cu voia bună, în noaptea de Revelion, la Antena 1. Şi nu singur, ci alături de colega lui de scenă, Valentina Fătu, dar și de Daniela Crudu, în emisiunea “Chef de râs”, difuzată de la ora 20.00. Momentele umoristice susținute de cei doi actori ai Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” vor alterna cu cele muzicale, care-i vor avea ca protagoniști pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille și Jo. „Am pregătit o nouă ediție îmbunătățită și foarte frumoasă a emisiunii «Chef de râs»”, cu glume noi și multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem și o Crăciuniță specială, pe Daniela Crudu, care e invitată într-unul dintre scheciurile noastre”, ne-a spus Vasile Muraru.

 

 
 
Loading...