Cei mai norocoşi şi-au cules singuri mere sau struguri direct din livada proprie. În timp ce Fuego a fost nevoit să cumpere struguri, actorul Mihai Malaimare şi-a cules singur via, iar Irina Păcurariu merele din livadă.


1-fuegoccc_copy.jpg

Fuego s-a dus la o podgorie din Vrancea ca să-și ia struguri

Paul Surugiu-Fuego (45 de ani) a mers toamna aceasta într-o podgorie din Vrancea, patria vinului. Nu a cules el lădiţele de struguri, însă pentru a consuma pe loc câţiva ciorchini, i-a luat cu mâna lui din vie. „Toamna se numără bobocii, spune o vorbă românească şi recolta e înfloritoare! Eu unul nu am treabă cu agricultura, dar toamna aceasta, în ciuda nebuniei prin care trecem, am pentru voi o recoltă bogată, cu surprize şi proiecte noi!”, spune Fuego. 

2-mihai_maljjaimare_copy.jpg

Mihai Mălaimare își culege singur roadele

Artistul va lansa mai multe piese, pregăteşte cântece de Crăciun, iar din 10 octombrie, de la ora 15.00, revenit cu sezonul al şaptelea al emisiunii „Drag de România mea!”, la TVR 2. 
„Strugurii nu i-am cules eu, dar sunt sigur că va ieşi un vin de calitate din ei! Povestea asta cu recolta se aplică şi în viaţă. Muncim, tragem şi la un moment dat are nevoie şi sufletul nostru să culeagă ce-a sădit, să-şi acorde clemenţă şi să trăiască visele pe deplin”, a scris Fuego în dreptul imaginilor.

Actorul Mihai Mălaimare (71 de ani) abia aştepta să se coacă strugurii, pentru a face vin. Apreciatul artist şi-a cules singur recolta de toamnă. Acesta deţine o vie cu struguri negri, de care se ocupă singur de ani buni, dar munca la ţară îi face bine, ca şi aerul curat. 

3-irina_pacggurariu_copy.jpg

Irina Păcurariu are o livadă de meri

„Nu este nimic mai frumos decât să stai tu de vorbă cu via şi să-i mulţumeşti pentru dărnicia ei!”, a scris actorul pe Facebook, mândrindu-se cu via lui, pe reţelele sociale. 
Şi vedeta TVR, Irina Păcurariu (52 de ani) are cu ce se mândri! Ea şi soţul ei, Constantin Lăcătuşu, au cules mere dintr-o livadă care se află chiar în curtea casei lor de la ţară. 

4-merhhe_irina_copy.jpg

Irina Păcurariu are o livadă de meri

„Merii sunt la noi, în spatele casei. Avem o casă cu o livadă lângă Mănăstirea Bistriţa, Piatra Neamţ. E o livadă cu pomi fructiferi destul de bătrâni, pe care nu îi culege nimeni niciodată. Sau aşa pare”, ne spune vedeta, care prezintă emisiunea „Reţeaua de idoli” la TVR 2. Irina Păcurariu şi Constantin Lăcătuşu sunt căsătoriţi de peste 22 ani, au două fiice, Carina (20 ani), care studiază în Anglia, şi Petra (13 ani). 

Alin Oprea, răsfăţat de iubită cu mere coapte caramelizate

Alin Oprea (49 de ani) pare să-şi fi găsit liniştea alături de iubita lui mai tânără, Medana. 

alin_oprea_sijj_iubita1_copy.jpg

Medana i-a pregătit iubitului o masă pe bază de fructe

Cei doi se bucură de viaţă ca doi adolescenţi, iar acest lucru se observă cu uşurinţă din postările lor pe reţelele sociale. Medana îi face artistului toate poftele şi îi găteşte tot ce îi place, făcându-l să îşi aducă aminte de copilărie. 

mere_coapte_cttaseta_alin_oprea_copy.jpg

Medana i-a pregătit iubitului o masă pe bază de fructe

„Eu în extaz, pentru că îmi găteşte în sfârşit nevasta, nu soacra! Lăsând gluma la o parte, cam asta înseamnă tihna casei într-o zi minunată de duminică. Iar din binecuvântările toamnei, din grădina mamei mele, Medana a preparat o prăjitură cu măr, mere coapte caramelizate şi compot de măr, delicii care m-au transpus direct în copilărie. Seară frumoasă tuturor în armonie şi bucurie”, a scris Alin pe Facebook, în dreptul unor imagini cu preparatele culinare ale iubitei sale. 

Anca Lungu a pus murăturile la Nisa

Fosta prezentatoare a Observatorului de weekend de la Antena 1 şi fostă soţie a lui lui Ştefan Lungu, Anca duce o viaţă de prinţesă la Nisa. Acum trei ani ea s-a căsătorit cu afaceristului grec Harry Arampatzis şi s-a mutat definitiv la Nisa. Deşi are tot ce-i trebuie acolo, locuieşte într-o vilă imensă, care aduce a castel, şi am putea spune că nu îi lipseşte nimic, iată că Anca nu a renunţat la pasiunile sale culinare şi a pus castraveţi muraţi după o reţetă a mamei sale. 

anca_lungu_murfffaturi_copy.jpg

Anca Lungu s-a asortat cu murăturile

„Când te asortezi perfect cu borcanul de murături. Şi nu vorbesc despre orice murături, ci despre reţeta specială a mamei mele de castraveţi muraţi cu sfeclă roşie.  Da, sunt cel mai mare fan al castraveţilor roz uşor picanţi şi crocanţi şi pentru că suntem în anotimpul murăturilor v-am lăsat un link cu reţeta magică a mamei. Mâna sus iubitorilor de murături!”, a spus „Prinţesa Polonic”, aşa cum este cunoscută ea printre internauţi. 

 

 
 
Loading...