Actorii din „Trăsniţii” (PRIMA TV) revin cu noi episoade, de luni, de la orele 20.30.


Cel de-al 28-lea sezon al serialului vine însă cu o mulţime de surprize. Una dintre ele este apariţia polițistului genial Septimiu Scarlat, zis pe scurt SS, rol interpretat de Mircea Dragoman. Şi tot din acest sezon, o veţi vedea mai des pe polițista Nuţi, jucată de Simona Hapciuc.

Cum era de așteptat, ea va face victime printre personajele masculine ale serialului, pe care le va juca pe degete şi în dormitor, folosind recuzita din dotare. Click! a aflat care este secretul frumuseții ei: „Fac sport 6 zile pe săptămână, de două ori pe zi.

n212-13-vedetete-trasnitele.jpg

Lavinia Stoica, Livia Taloi și Raluca Guslicov sunt colegele de la tv ale Simonei

Dimineaţa îmi fac antrenamentul de fitness, iar seara pe cel de kickboxing. În general, nu ţin dietă, deoarece pentru 3 ore de sport pe zi, am nevoie să mănânc ok, dar am grijă ce mănânc. Evit carbohidraţii, mănânc carne cam de trei ori pe săptămână, iar în rest mănânc peşte, brânză slabă, ouă, legume şi fructe.

Iar acum încerc să scap şi de dependenţa de zahăr. Şi râd foarte mult. Cred că şi asta mă ajută destul de mult să arăt bine, cel puţin la faţă. Mai mereu sunt cu zâmbetul pe buze sau chiar cu gura până la urechi, inclusiv când îmi iau bătaie de la antrenorul de kickboxing”, ne-a spus Simona Hapciuc.

 
 
Loading...