Cel mai vesel cuplu din showbiz-ul autohton este, cu siguranţă, cel format din Cabral (38 de ani) şi Andreea Ibacka (30 de ani). Cei doi s-au cunoscut la muncă, în urmă cu opt ani. Click! îţi spune cum a început povestea lor de dragoste şi cât de îndrăgostiţi mai sunt după atâția ani de relație.


În urmă cu opt ani, Cabral se prezenta cu o căsnicie eșuată cu Luana Ibacka, o fiică, Inoke, era vedeta postului Acasă, unde prezenta „Poveştiri de noapte” şi era actor de telenovele. Tocmai terminase de filmat „Iubire ca în filme” şi se pregătea pentru un nou proiect.

Era vorba de „Inimă de ţigan”, unde juca unul dintre rolurile principale alături de Nicoleta Luciu, Denis Ştefan şi o tânără debutantă, care urma să fie aleasă printr-un casting riguros. Aceasta s-a dovedit a fi Andreea Pătraşcu, studentă la vremea aceea la Finanţe-Bănci.

Deşi cei doi nu jucau prea mult împreună, se aflau pe acelaşi platou de filmare, repetau împreună şi au ajuns să se cunoască foarte bine. N-a trecut mult și între Cabral și tânăra blondă și fâșneață s-a înfiripat ceva. „Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent şi era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, au povestit surse de pe platourile de filmare la vremea aceea.

Cei doi au continuat să filmeze împreună pentru „Regina” dar şi pentru alte proiecte, cum ar fi sezonul doi din emisiunea „În al nouălea cer”, în 2008,  iar în 2011 s-au căsătorit. În 2013 au lansat un alt proiect împreună, „Casa Ibacka”, o emisiune în care erau gazdele, dar care nu a rezistat mult.

cabral andreea ibacka.jpg

cabral si andreea ibacka nunta
Andreea Pătrașcu și Cabral Ibacka s-au căsătorit în iunie 2011
foto: arhivă Click!

 

După opt ani...

Sunt în continuare extrem de savuroşi, îndrăgostiţi şi le stă foarte bine împreună! Fiecare are blogul lui, au evenimente separat sau împreună şi nu se mai gândesc la un reality show împreună, după cum au declarat într-un interviu pentru revista Viva.

În același interviu au făcut ”inventarul” celor opt ani de relație: 200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri.    

 
 
Loading...