A fost de ajuns să se fotografieze în costum de baie, la opt luni după ce a născut, pentru a atrage un val uriaş de simpatie asupra sa. Laura Cosoi a demonstrat că dietele nu sunt o miză pentru ea acum, fiind mai important să-şi alăpteze copila.


Pe 2 ianuarie a împlinit 37 de ani, iar acum sărbătorește într-un loc de vis, în Maldive, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Însă cei doi nu sunt singuri, într-o vacanță romantică, așa cum au fost în luna de miere, ci au luat-o cu ei și pe micuța Rita, fiica lor de 8 luni. Laura se bucură de vacanță, este relaxată, radiază, iar recent a pus pe Instagram o fotografie așa cum puține vedete au curaj. Vedeta s-a pozat în costum de baie, fără să îți ascundă rotunjimile trupului, fără să editeze poza în vreun fel. Mai mult, gestul ei de a ține mâna în zona taliei i-a alertat și mai mult pe fani, care au întrebat-o dacă este însărcinată cu al doilea copil. Laura a negat, “nu, nu sunt însărcinată”, după care comentariile au curs cu privire la silueta ei.

laura-cosoi-costum_de_baie.png

laura cosoi maldive
Laura Cosoi, în costum de baie, în vacanţa din Maldive
foto: Instagram

Iată ce i-au scris fanii:

“Cum să credeţi că e însărcinată, aveţi impresia că se scapă atât de uşor de kilogramele luate pe parcursul sarcinii? Cred că sunt lucruri mai frumoase şi mai importante în viaţa unei proaspete mămici decât kilogramele în plus”

“Eşti o mamă foarte frumoasă care nu-şi ascunde realitatea şi lasă totul să fie natural”

“Eşti superbă, eşti aşa cum este o mămică normală după ce a adus pe lume un bebe”

“Poza asta îmi inspiră atâta relaxare și fericire și împlinire, cum rar văd, dar cum nu văd deloc în pozele tipelor cu corpuri perfecte! Ești minunata, Laura!

“Kilogramele alea mi se par unul dintre cele mai frumoase lucruri la o femeie, când te gândeşti că ele au întreţinut viaţa copilului”

„Minunată! O mămică ce n-a pus preţ pe topirea kg, ci mai degrabă pe creșterea micuței”

“Aşa arată o femeie care a născut! Nu ca duduile influencere care se înfometează să slăbească şi să dea lecţii după. Bravo, Laura! Plus că a născut natural şi alăptează. O iubesc! Şi pe ea, şi pe Adela Popescu”.

Loading...