Rebelul solist de la “Vama” ne-a arătat, în ultimii ani, și latura lui de familist. Asta de când Tudor Chirilă a găsit femeia perfectă, care l-a și făcut tătic de două ori. Este vorba despre Iulia Mîzgan, care se pare că a adus numai lucruri bune în viaţa juratului de la “Vocea României” (PRO TV).


Puține sunt ocaziile în care Tudor Chirilă (44 de ani), discret cu viața personală, se lasă surprins în ipostaze intime, așa că această fotografie, care-l înfățișează extrem de îndrăgostit și de protector, este chiar o raritate. Iubita lui, Iulia Mîzgan, a pus imaginea pe pagina ei de Instagram, anunțând și locul în care a fost imortalizat momentul: “Cuba, Havana, 2014”. Tudor a intervenit cu un comentariu şi a rectificat: “Nu cumva 2013?”. “Ianuarie 2014”, a punctat Iulia, semn că ştie mai bine datele importante pentru ei.

tudor-chirila-iulia-mizgan-iubita.jpg

Iulia Mîzgan şi Tudor Chirilă, în vacanţă, în Cuba
foto: arhivă personală

În 2016, solistul a devenit pentru a doua oară tată de băiat, după ce în 2014, iubita Iulia Mîzgan l-a adus pe lume pe primul copil al cuplului. Tudor şi Iulia sunt împreună din 2012 şi pare că se potrivesc perfect, având aceleaşi preocupări, aceleaşi hobby-uri: fotografia, călătoriile şi sporturile nautice.

Iată ce declara, în trecut, Tudor Chirilă despre frumoasa lui iubită: “Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. Iulia Mîzgan a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti şi lucrează în marketing, la un post de radio.

 
 
Loading...