Lansată în showbiz în urmă cu 10 ani, drept „blonda lui Bote”, Bianca Drăgușanu împlinește miercuri, 6 martie, vârsta de 37 de ani. Dacă la prima apariție era naturală din cap până în picioare și se comporta ca o fată sfioasă din provincie, fiind născută în Petroşani, Hunedoara, astăzi Bianca Drăgușanu a ajuns cea mai frumoasă vedetă cu operații estetice din România, o adevărată păpușă vie.


Creatorul de modă Cătălin Botezatu (52 de ani) este cel care a promovat-o pe Bianca Drăgușanu în scena publică. Întâi ca model, apoi ca iubită. Rolul de vedetă a venit la pachet cu acuzații pe care Bianca Drăgușanu le-a înfruntat public de una singură, însă în intimitate a plâns și s-a consumat ca un copil. Chiar dacă a trecut prin multe scandaluri despre care mulți au spus că erau regizate chiar de blonda în goana după publicitate, ea și-a realizat, punct cu punct, toate planurile.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Prima apariție a Biancăi Drăgușanu la TV a fost la emisiunea „Din dragoste” (Antena 1), în anul 2000, când avea 18 ani și era mult mai rotofeie, avea buzele și sprâncenele subțiri, părul încrețit și un machiaj strident. De atunci, a suferit transformări uriașe, iar acum a devenit una dintre cele mai admirate și mai dorite femei din România. A deschis drumul multor tinere în cariera de asistentă TV și a lansat prin propriul exemplu moda operațiilor estetice, care să te transforme radical.

bianca-dragusanu.jpg

bianca
Aşa arată Bianca Drăguşanu la 37 de ani
foto: arhivă personală

Faima ei a ajuns și în America, unde a fost inclusă în topul celor mai operate femei care arată perfect. În opinia specialiștilor de peste ocean, Bianca și-ar fi operat nasul, bărbia, obrajii și sânii, însă vedeta spune că nu are la activ decât implanturi mamare, un semi-lifting facial şi o rinoplastie.

  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
  • foto: Click!
1/5

Bianca Drăgușanu are o biografie controversată

Celebritatea câștigată peste noapte i-a adus Biancăi Drăgușanu și poziția incomodă de cea mai criticată persoană publică. După ce s-a despărțit și s-a tot reîmpăcat cu Botezatu, blonda a stârnit controverse cu viața ei amoroasă. Bărbații care au reușit să flirteze sau chiar să aibă o relație cu Bianca au fost mereu arătoși, la fel de controversați și ca un noroc, potenți financiar. Printre cei care au stat la brațul vedetei se numără fotbalistul Adrian Cristea, luptătorul de kickboxing Tristan Tate și milionarul musculos Alex Bodi, iubitul din prezent. Însă banii iubiților nu au contat pentru vedetă. Ea a devenit treptat independentă pe plan material și reușește și astăzi să aibă o viață luxoasă datorită afacerilor pe care le învârte. Deținătoarea unui capital de imagine uriaș, Bianca are propria linie de haine și promovează cu succes mai multe produse și servicii cosmetice.

bianca2.jpg

Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Alex Bodi
Foto Instagram

Bianca Drăgușanu este zodia Pești

Cel mai mare pariu cu viața al Biancăi Drăgușanu a fost să devină mamă și a reușit asta pe 27 septembrie 2016, când a născut o fetiță, Sofia Natalia. Însă mariajul ei cu Victor Slav (38 de ani) s-a făcut țăndări, printr-un simplu divorț în fața notarului, pe 10 martie 2014. Cu toate acestea, blonda a rămas în relații civilizate cu tatăl fetiței ei și se înțeleg bine. Bianca Drăgușanu este zodia Pești, iar Victor Slav este zodia Gemeni. Practic, astrele nu le-au fost niciodată favorabile căsătoriei și compromisurilor, rezervându-le o relație imposibilă. În schimb, prietenia lor pe viață este aspectată favorabil în horoscop.

bianca-victor-fiica.jpg

bianca
Bianca, Victor şi fiica lor, Sofia Natalia
foto: arhivă personală

 

Citeşte şi:

Bianca Draguşanu: «Iubiţii mei m-au obligat să slăbesc şi să-mi repar dinţii»

FOTO Bianca Drăguşanu are picioarele distruse! Vezi aici adevărata înfăţişare a divei!

 

 

 
 
Loading...