Seara de 19 februarie va fi una specială pentru solistul Lucian Colareza (32 de ani), fost concurent la "Vocea României", în sezonul 4. Și asta pentru că va apărea în emisiunea "Românii au talent", de la Pro TV. Click! a stat de vorbă cu interpretul, care înainte de pandemie avea succes internațional cu piesele sale de dragoste, iar acum a fost nevoit să schimbe macazul.


În anul 2014, a participat la “Vocea României”, unde a întors toate scaunele şi a fost numit de Loredana “Latino lover-ul perfect”. Se pare că titulatura aceasta l-a ajutat în carieră, iar diseară ne va surprinde la "Românii au talent".

  • Click!: Ai participat la "Românii au talent" după ce ai fost la "Vocea României". Cum ți s-a schimbat viața după show-ul de voci?

Lucian Colareza: "Vocea României" m-a ajutat să urc o treaptă importantă în cariera mea. Am cunoscut oameni noi în domeniul muzicii, am deschis uși care poate în trecut mi se păreau imposibil de deschis. Este adevărat că, după acest concurs, a aflat mult mai multă lume de existența și vocea mea.

  • Pentru cei care nu te cunosc, cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Sunt un om simplu, ambițios, sensibil, dar și puternic în același timp. Mereu am fost omul momentului și am trăit clipa la cea mai mare intensitate posibilă. Uneori, din acest motiv am câștigat, alteori am pierdut. Îmi place să îi ajut pe cei din jurul meu, iar cea mai mare bucurie a mea este atunci când pot să fac oamenii fericiți, fie că este prin muzică, printr-o vorbă bună sau o faptă bună.

  • Ce crezi că se va schimba în cariera ta acum după apariția la "Românii au talent"?

Sincer? Nu aștept nimic. Când eram puști, îmi făceam speranțe și dacă ceva nu ieșea cum îmi doream, atunci eram dezamăgit. Tot ce doresc e să ajung la cât mai mulți oameni cu vocea și cu muzica mea. Restul va veni de la sine.

lucian-colareza.jpg

Lucian Colareza
  • Ai avut emoții la întâlnirea cu Smiley, Andra sau Pavel Bartoș?

Emoții? Puțin spus. Oricât de bine ai cânta, când știi că te jurizează Andra, nu e ușor. Mi-a plăcut că Pavel Bartoș și-a amintit de mine, de "corazon" și de "sarmale", am glumit împreună, iar Smiley m-a felicitat, spunându-mi că am evoluat față de momentul meu de la "Vocea României". Mai multe despre reacțiile lor... vedem în această seară!

  • Ce făceai înainte de pandemie? Care era situația atunci și cum e acum?

Înainte de pandemie, cântam mai mereu la tot felul de spectacole, evenimente private etc. Călătoream foarte mult. Acum e puțin mai greu, dar trebuie să ne adaptăm situației. Am deschis o școală de muzică în Constanța, care merge foarte bine, mă ocup de noi producții muzicale și aștept să revin pe scenă.

  • Ce ai făcut în perioada de izolare și ce pasiuni noi ți-ai descoperit?

În perioada de izolare pot spune că m-am descoperit pe mine ca persoană, mai ales în ultima perioadă. Am înțeles greșelile mele, am înțeles cine sunt, ce doresc și ce nu doresc de la viață.

  • Ai mai compus piese noi? Cu cine lucrezi și cu cine ai vrea să mai colaborezi?

Lucrez la noi producții muzicale cu bunul meu prieten, columbianul Danny Mazo, cu încă un producător din Columbia foarte talentat, Javy Campuzano și, bineînțeles, cu echipa mea de la White Nights Studio (după părerea mea, cel mai tare studio din orașul Constanța). Am lansat recent o piesă și cu Rumañol, care anul trecut a participat la "Românii au Talent", am început să produc piese pentru alți artiști și sper să colaborez cu nume mari ale țării, precum și cu artiști de peste hotare. Din România, mi-aș dori enorm să fac un duet cu Andra. O apreciez foarte mult. Iar ca și artiști internaționali, aș dori o piesă cu David Bisbal sau Alejandro Sanz. Ei au fost modelele mele atunci când am început să studiez genul muzical pe care îl abordez.

Citește și:

Exclusiv Click! Preferatul Loredanei lansează o piesă de dragoste

8 schimbări importante la „Românii au talent”. Show-ul revine vineri, la PRO TV, în condiții de pandemie

 
 
Loading...