În ediția de joi, 7 martie, Ferma a mai avut parte de încă un duel. Brigitte și Ioana Filimon au fost cele care s-au confruntat de această dată, după ce prietenia dintre ele s-a transformat în rivalitate și cele două și-au aruncat cuvinte grele în urma neînțelegerilor apărute între ele.


După ce a reușit să o scoată pe Claudia Pavel din competiție, în urma duelului, s-ar fi crezut că va fi liniște în casă, Brigitte nemaiavând astfel cu cine să se certe, după ce „rivala” ei a plecat acasă. Spiritele din Ferma nu s-au calmat însă nicidecum, deoarece la scurt timp de la plecarea Claudiei, prietenia dintre Ioana Filimon și Brigitte, care s-a dezvoltat armonios pe parcursul concursului, a luat o turnură neașteaptată și s-a transformat în rivalitate. 

Duel între Brigitte și Ioana Filimon la Ferma 2019

După ce și-au spus cuvinte grele, dintre care unele chiar și înjurături, cele două au ajuns în cele din urmă la duel și și-au putut canaliza toată energia negativă pe care au simțit-o una împotriva celeilalte în „ring”. Deși Brigitte și-a cerut în cele din urmă iertare de la Ioana Filimon, fosta „Miss România” a susținut că nu a putut să o ierte tocmai din cauza injuriilor care i-au fost aduse tocmai de Brigitte, care se roagă mereu în timpul competiției și invocă adesea numele Domnului.

Pentru a se revanșa față de fosta ei prietenă, chiar dacă s-a creat un conflict între cele două, Brigitte a ales proba de îndemânare, mărturisind că s-a gândit că ar fi mai potrivită pentru rivala ei, care nu s-ar descura așa bine la proba de forță, împotriva ei, fosta soție a lui Ilie Năstase fiind mai corpolentă.

ferma-2019-pro-tv-ioana-filimon-brigitte-nastase-duel.jpg

Deși Brigitte a pierdut la duel, nu a părăsit competiția
Foto: Pro TV

Cele două au fost nevoite să doarmă în aceeași cameră înainte de duel, situația transformându-se rapid într-una neplăcută, având în vedere că acestea nu și-au vorbit și pe tot parcursul șederii lor în cameră s-a simțit în aer tensiunea dintre ele. La prima proba de îndemânare, care a fost una extrem de dificilă, Brigitte a renunțat, deoarece nu a putut să o ducă la îndeplinire.

Brigitte a rămas în competiție, chiar dacă a pierdut duelul cu Ioana Filimon

În cadrul probei cu numărul 2 producătorii emisiunii le-au ironizat puțin pe fete, acestea trebuind să dărâme cutii care aveau imprimate fețele lor, fiecare fiind nevoită să dărâme recipientul care conținea portretul adversarei. Cea care s-a descurcat mai bine și a reușit să câștige cele mai multe reprize a fost Ioana Filimon, iar Brigitte a fost nevoită să își ia rămas bun de la colegii săi. 

„Au fost multe intrigi, am încercat să mă lupt cu morile de vânt. Da, am fost deranjată și am spus și eu vorbe urâte. Mi-ar fi plăcut să plec de aici altfel”, a spus Brigitte. 

Totuși, drumul lui Brigitte în Fermă nu s-a oprit aici, deoarece prezentatorii emisiunii i-au pregătit o surpriză! Înainte de duel, Mihaela Rădulescu i-a rugat pe concurenți să voteze pe cine și-ar dori să salveze din duel, iar Brigitte a primit mai multe voturi decât Ioana. Astfel, aceasta li s-a alăturat „Bandiților”, fără ca cei din Fermă să bănuiască ceva. 

 

 

Loading...