Marcel Toader a murit sâmbătă (3 august), în casa unui prieten, din Periş, Ilfon. El se afla în vizită la artistul Johnny Săndulescu, când a făcut infarctul care i -a fost fatal, iar ultima imagine publicată chiar de bunul său amic arată că nimic nu prevedea tragedia.


Marcel Toader a făcut infarct în casa din Periş a unui bun prieten, Johnny Săndulescu. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru afacerit, deşi l-au resuscitat timp de 57 de minute. Anunţul a fost făcut chiar de amicul lui Marcel Toader, la câteva minute de la moartea acestuia

”RIP PRIETENE acum 30 min a murit MARCEL TOADER”, a scris Johnny Săndulescu, în casa căruia s-a stins fostul jucător de rugby. În imaginea publicată alături de mesaj, cei doi apar râzând, pe marginea piscinei. 

De atfel, se pare că Marcel Toader era cu prietenii la masă în momentul în care a făcut infarct. Reporterii Click! au surprins imagini cu vila unde era afaceristul sâmbătă, bine „camuflată” în pădure, lângă casa de vacanță a Administrației Prezidențiale. În momentul în care fotoreporterii Click! au realizat pozele, în fața impunătoarei case se aflau două dintre mașinile lui Marcel Toader.

Citeşte şi

Cum a reacționat fosta soție Maria Constantin când a aflat că Marcel Toader a murit

Reacția Gabrielei Cristea după moartea lui Marcel Toader: «Nu o să merg la înmormântare»

 

În 2012, Marcel Toader a fost operat după ce a făcut infarct

Omul de afaceri suferea de multă vreme de probleme cu inima, deşi făcea sport şi mâncă sănătos. El a făcut un infarct în 2012, iar medicii i-au montat atunci un stent. Marcel Toader a recunoscut că a trecut prin această operaţe dificilă de abia în 2018. 

„Am avut un infarct, am fost internat, mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale. Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile. Inima mea e puternică încă”, a declarat Marcel Toader, anul trecut. 

Loading...