După ce Adriana Bahmuţeanu (40 de ani) a aflat, de la judecători, că va trebui să aducă înapoi copiii, (a plecat cu ei de acasă în urmă cu trei zile), iată că Silviu Prigoană (51 de ani) dezvăluie motivul pentru care soţia lui ar fi făcut acest gest.


Magistraţii nu au considerat că afaceristul e un pericol pentru Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani) şi au decis ca aceştia să se întoarcă acasă, până la pronunţarea divorţului, al cărui prim termen a fost stabilit pentru 12 februarie. Pe de altă parte, Silviu Prigoană a ţinut cu tot dinadinsul să facă publice noi amănunte legate de soţia lui. El susţine că Bahmu ar fi pecat de acasă doar din cauza banilor.

"Nu am de ce să mă tem, eu nu am făcut nimic ilegal. Dacă făceam ceva, mă rădeau de mult băieţii, eu am fost cu gura mare în Parlament. A găsit-o dragostea de copii, e o chestie de şantaj. Ea a primit documentul prin care se respinge cererea ei, adică semnătura de care spunea că eu am modificat-o. Asta a înnebunit-o pentru că nu poate să mai obţină bani de la companie, 100.000 de euro. Şi atunci şi-a spus că, dacă tot nu a obţinut banii, face pe mama bună, îşi ia copiii şi pleacă, apoi, peste patru-cinci luni de zile negociez în schimbul copiilor. O dată am înţeles, am făcut un efort, te-am tolerat în casă, te-am luat din casa electricianului, dar a doua oară nu te mai întâlneşti cu asta, păpuşă, gata, pa, pa! Ai plecat, să fii sănătoasă", a mărturisit Silviu Prigoană, potrivit Ring.

În plus, afaceristul a mărturisit că nu se teme deloc  de soţia lui. "Non-stop am fost înregistrat de Adriana. Ştiam că sunt înregistrat, nu mi-a fost frică… Nu am înţeles de ce a aşteptat; dacă a fost atât de agresată, de ce nu şi-a scos un certificat medico-legal? Şi când iei o palmă poţi să dai telefon la 112 şi se rezolvă", a adăugat Prigoană, potrivit aceleiai surse.

 

 

Loading...