Silviu Prigoana şi Adriana Bahmuţeanu, de departe unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din show-biz, au reluat războiul conjugal, chiar acum, înainte de Crăciun. Ca să scape de gura nevestei, afaceristul a plecat la Poiana Braşov, cu cei doi copii ai lor.


Adriana Bahmuţeanu anunţa în urmă cu două săptămâni( oare, pentru a câta oară?) că intenţionează să divorţeze de Silviu, pe motiv că, oricât de mult şi-ar fi dorit, nu a ajuns cu el la nici o înţelegere privind educaţia copiilor lor. Iar luni, când afaceristul a împlinit 51 de ani, Bahmu a refuzat să-l însoţească la munte, mai exact la Poiana Braşov, acolo unde sărbătoritul a ales să petreacă evenimentul, alături de băieţii lor, Maximus (7 ani) şi Eduard (4 ani): ”Sunt cel mai fericit, a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea, am petrecut alături de copiii mei, fără nevastă, că Adriana e familie separată. Sunt la munte, alături de ei, cândva venea şi Adriana, chiar dacă lucra. Lua trenul şi seara era aici şi petreceam împreună. Dar acum nu a venit. Voi petrece Sărbătorile la Braşov, mă voi întoarce la Bucureşti pe 26 decembrie”, ne-a declarat Prigoană.

Întrebat de re­­­­­­­porterii Click! în ce relaţii mai este cu Adriana, acesta ne-a oferit un răspuns în stilu-i caracteristic: ”Adriana se ceartă singură, eu nu mă cert cu ea. Nu suntem certaţi. Este adevărat că lucrurile se strică între noi înainte de ziua mea şi se rezolvă de ziua ei. Ne împăcăm atunci”.

Și-a dus băieții și pe pârtia de schi

Silviu e încântat că, băieții lui, Maximus și pe Eduard, se simt perfect pe pârtia de schi, dar și la patinaj: ”Le plac sporturile de iarnă, venim adesea la Poiana Brașov, au și echipament”, ne-a mai spus celebrul om de afaceri.

 

Loading...