Silviu Prigoană a petrecut în stil american Crăciunul 2015. Omul de afaceri a fost cu noua iubită și copiii în SUA. Prigoană a profitat de această excursie pentru a le face o vizită și ”cuscrilor” în Chicago. Mândru, Prigoană s-a fotografiat cu Mihaela, cu Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani) în fața șemineului, dar a uitat un detaliu care a dezvăluit că este tot cu gândul la prima dragoste.


Prigoană a fost de Crăciun în vizită la părinții Corinei, iubita lui Honorius. Mândru nevoie mare, omul de afaceri a stat la poză, pentru imaginile tradiționale de sărbători, împreună cu cei doi băieți din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu, și cu Mihaela, noua sa iubită.

Într-o altă imagine, Prigoană apare alături de ”cuscrii” săi, părinții Corinei. În fundal se poate observa însă un televizor uriaș deschis pe Realitatea Tv, postul de televiziune înființat chiar de Silviu Prigoană la începutul anilor 2000.

prigoana.jpg

silviu prigoana
Silviu Prigoană, alături de părinții Corinei, iubita lui Honorius, și de cei doi băieți din căsătoria cu Adriana Bahmuțeanu
foto: arhiva personală

 

Silviu Prigoană a înființat Realitatea Tv în 2001. Gândit inițial ca un post generalist, Realitatea Tv a devenit anul următor primul post de televiziune dedicat exclusit știrilor. Prigoană l-a angajat la vremea respectivă pe Ion Cristoiu să supervizeze editorial activitatea de la Realitatea. În 2004 însă, Prigoană a vândut postul către o companie italiană.

Loading...