Din nou copiii sunt rost de ceartă între Bahmuţeanu şi Prigoană! De data aceasta, afaceristul este nemulţumit din cauza condiţiilor în care Eduard şi Maximus ar creşte la mama lor. Din acest motiv, el a deschis un proces prin care cere un alt domicliu pentru cei doi minori.


Mai e cale lungă până când Silviu Priogoană (52 de ani) şi fosta sa soţie, Adriana Bahmuţeanu (42 de ani) vor cădea la pace. După zeci de procese, afaceristul a apelat din nou la judecători şi o cheamă pe prezentatoarea de la Antena Stars în instanţă. De data aceasta, Prigoană a făcut o cerere pentru stabilirea domiciliului minorilor, iar ieri, magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 i-au studiat dosarul şi urmează să stabilească începerea procesului. 

prigoana-4561202151202.jpg

prigoana, bahmuteanu, copii, vila, judecatori
Prigoană le cere judecătorilor să stabilească un alt domiciliu pentru cei doi fii ai săi

Acesta este nemulţumit de condiţiile în care ar creşte cei doi fii ai săi, Eduard (6 ani) şi Maximus (8 ani). În plus, omul de afaceri este îngrijorat că apartamentul Adrianei s-ar afla într-o clădire cu risc seismic, iar ultimul cutremur de vineri noaptea l-a pus serios pe gânduri. 

”Da, este adevărat că am deschis un proces pentru stabilirea domiciliului pentru cei doi copii minori, din motive medicale şi condiţii improprii de locuit pentru copiii mei. Ca un părinte responsabil, tutore legal, sunt interesat de dezvoltarea normală şi sănătatea copiiilor mei. Eu doresc schimbarea domiciliului pentru motivele expuse mai sus. Se va face ancheta socială acolo unde locuiesc acum. Blocul respectiv este cu bulină roşie. Vom vedea ce decide instanţa”, a declarat, pentru Click!, Silviu Prigoană.  

casa-896113312.jpg

prigoana, bahmuteanu, copii, vila, judecatori
Aceasta este vila în care vrea Prigoană să-și aducă copiii
Loading...