Cei doi îndrăgostiţi au prins gustul năşitului. Dacă în luna august au fost părinţii spirituali ai unui cuplu din Republica Dominicană, dar şi ai unui bebeluş din Bucureşti, iată că Silviu Prigoană şi Mihaela, femeia care a ajuns la inima lui, se pregătesc din nou de petrecere.


Prigoană a năşit de peste 20 de ori cu fosta lui soţie, Adriana Bahmuţeanu, de care a divorţat anul acesta, iar cu Mihaela tot repetă experienţa. Ei au fost rugaţi de cuplul Maria Cosntantin - Marcel Toader să le fie părinţi spirituali, pe 26 septembrie, când îşi vor uni destinele, la biserică. În timp ce Prigoană are şase divorţuri la activ, cinci  de Adriana, şi unul de cea de-a doua nevastă, iată că şi finul Marcel Toader a depăşit recordul în materie de despărţiri: cinci la număr. De data acesta, ginerică vrea să spargă ghinionul, astfel că  tematica petrecerii este una tradiţională. Nunta solistei de muzică populară şi a afaceristului  va fi una ieşită din tiparele moderne, iar cei 250 de petrecăreţi care se vor strânge la Clubul Diplomaţilor sunt nevoiţi să scoată iile şi nădragii din lada de zestre a bunicilor. Prigoană s-a echipat şi el corespunzător codului vestimentar.

„O să îmbrac un costum popular din zona Ardealului. L-am procurat de la Etno tv. Nu voi purta şubă şi alte acareturi, ci o ie cu broderie din zona Sibiului, un brâu lat cu trei buzunare în care o să pun ţigări Carpaţi, pantaloni negri şi, în loc de opinci, pantofi. Nu am mai purtat costum popular de când eram copil şi mă duceau bunicii la biserică sau la colindat. Şi iubita mea, Mihaela, va purta un costum din zona Sibiului”, a declarat Silviu Prigoană, pentru Click! De la meniu până la haine, viitoarea mireasă s-a ocupat în detaliu. „Va fi o nuntă ca în basme. Meniul va fi unul tradiţional, sarmalele le voi face eu, acasă. Voi avea un costum de mireasă, vechi de o sută de ani, aşa cum se purta la mine în Oltenia. Marama este cusută cu fir de aur şi este din mătase”, ne-a spus Maria, iubita lui Marcel Toader. Chiar dacă spune că aduce ghinion, blonda va cânta la nunta ei. „Maestrul Marin Alexandru, Mariana Ionescu Căpitănescu, Emilia Ghinescu, posibil Ştefan Stan, sunt doar câţiva dintre cei care vor cânta la nuntă, dar o voi face şi eu. Nu sunt superstiţioasă”, ne-a mai spus cântăreaţa.

14-vedete-marczxzel-toader-blonda.jpg

Marcel Toader şi  Maria Constantin
Marcel Toader şi Maria Constantin îşi unesc destinele după o relaţie de doi ani
Loading...