A născut de aproape două luni, dar până acum nu a vrut să ni-l arate pe bebeluşul care o face atât de fericită. Octavia Geamănu a publicat prima imagine cu băieţelul ei şi al liderului Direcţia 5, Marian Ionescu. Micuţul Andrei este frumuşel foc şi are un păr bogat.


Octavia Geamănu absentează motivat de la pupitrul Observatorului Special. Frumoasa ştiristă şi-a intrat în rolul de mămică şi îi place să stea în preajma puştiului ei şi acum înţelegem şi de ce. Blonda a publicat prima fotografie cu mucţul Andrei şi din imagine nu ai cum să nu-l îndrăgeşti. Andrei este cuminte şi îţi bucură mamă cu orice gest pe care îl face. 

octavia_geamanu.jpg

octavia gemanu bebelul andrei baitel
Octavia Geamănu şi-a propus să stea mult acasă şi să aibă grijă de băieţelul ei
foto: arhiva personală

"N-am plecat în Thailanda - nici anu' ăsta - da'-i atât de cald în casă încât trebuie sa stăm la umbra unui fel de palmier! Habar n-am ce copăcel e ăsta. De fapt, voiam să vă mulţumesc pentru că sunteţi aici, pe fb-ul meu, în număr atât de mare, desi nu v-am oferit niciun telefon/ipad/ipod/vacanta/nustiucecadou/ pentru a da like&share&whatever. Fiţi fericiţi o veşnicie!", a scris Octavia Geamănu la descrierea fotografiei în care apre în fundal puştiul ei. 

Octavia Geamănu a născut la 20 noiembrie după o sarcină care cu probleme care a ţinut-o mai mult la orizontală. 

 
 
Loading...