Mihaela Rădulescu (46 de ani) a recunoscut public relația cu parașutistul austriac Felix Baumgartner (44 de ani), cu care se iubește, spune diva de la Monaco, de aproximativ două luni.


De atunci, fosta prezentatoare tv trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu austriacul care a depăşit viteza sunetului.

Recent, cei doi au ieşit pentru prima oară în public, în calitate de cuplu. Radiind de fericire, cu zâmbetul larg pe buze și cu privirea strălucitoare, Mihaela Rădulescu a fost în permanenţă lângă iubitul său la evenimentul de strângere de fonduri pentru bolnavii de leucemie ''Jose Carreras Gala'', care a avut loc în Germania, pe data de 18 decembrie.

  • Cei doi formează un cuplu de excepţie
    FOTO: Guliver/Getty
  • Mihaela este foarte mândră de noul ei iubit
    FOTO: Guliver/Getty
  • FOTO: Guliver/Getty
  • Răduleasca a strălucit într-o rochie verde semnată Dana Budeanu
    FOTO: Guliver/Getty
1/4

Jurata de la Românii au Talent a publicat şi pe blogul personal două fotografii de la evenimentul respectiv, şi a dat detalii din interiorul acestuia.

''Felix Baumgartner a donat o sumă importantă, alături de cei de la Audi – companie a cărei imagine este – și a răspuns la telefoanele pentru donații, alături de vedete germane, austriece și internaționale'', a scris Mihaela pe blogul personal, semn că este foarte mândră de noul ei iubit.

Vedeta a ales să poarte o rochie semnată Dana Budeanu, de culoare verde smarald, care i-a scos în evidenţă bustul proeminent.

 

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu, alături de Miss Germania Vivien Konka
FOTO: Arhiva personală

 

 

 

Loading...