Din 7 octombrie, Prima TV îţi dezvăluie Adevărul despre România! Emisiunea se difuzează în fiecare marţi, de la ora 20.30. Adevărul despre România este o emisiune de reportaje marca Adevărul, care îşi propune să prezinte, imparţial şi echidistant, evenimente de actualitate. Subiectele emisiunii provin din domenii de interes pentru publicul activ şi conectat la realităţile socio-politice româneşti.


Dan Marinescu, redactorul-şef al publicaţiei Adevărul, declară că „Adevărul despre România” va fi o emisiune tv realizată de reporterii speciali ai ziarului Adevărul, o emisiune în care jurnalismul de calitate, documentarea minuţioasă şi onestă, flerul jurnalistic vor conta mai mult decât artificiile de imagine şi montajele sofisticate făcute ca să stoarcă lacrimi cu orice preţ. Privind reportajele de la „Adevărul despre Romania”, oamenii se vor emoţiona pentru că poveştile vor fi într-adevăr emoţionante şi nu pentru că un regizor va alege cele mai bune cadre şi cea mai bună muzică de fundal. „Adevărul despre România” va fi, culmea, chiar despre România. Aşa cum este ea. Cu bune şi cu rele, conchide Dan Marinescu.

Reporteri cu o vastă experienţă jurnalistică vor prezenta, în fiecare săptămână, anchete care vor include punctele de vedere ale tuturor celor implicaţi, oferind o perspectivă de 360 de grade asupra temei dezbătute.

În primele ediţii, vor fi abordate subiecte sociale, politice, istorice, dar şi din domeniul relaţiilor internaţionale. Publicul va descoperi care este impactul pe care l-a avut reţeaua de socializare Facebook în România, dar şi cum a afectat războiul din Ucraina familiile românilor din Cernăuţi sau care este adevărul din spatele cazurilor de malpraxis.

Vor fi intervievate personalităţi de marcă din domeniul anchetat, fie că sunt factori de decizie, reprezentanţi ai companiilor de top din mediul de afaceri, politicieni sau formatori de opinie. Mai mult decât atât, fiecare reportaj va spune şi povestea omului simplu, cel care a fost nevoit să îşi facă loc prin hăţişul birocratic sau corporatist pentru a-şi rezolva o problemă importantă.

Emisiunea Adevărul despre România va fi difuzată la Prima TV, în fiecare săptămână, începând de marţi, 7 octombrie, de la ora 20.30.

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: