Robert Petrescu ne-a spus cum se împacă gastronomia cu stomatologia. Tânărul de 32 de ani este învingătorul celui de-al şaptelea sezon al emisiunii culinare de la PRO TV


Marea finală MasterChef, difuzată luni, 15 mai, la PRO TV, a reunit patru concurenţi cu profesii atipice. Stomatologul Robert Popescu (32 de ani), managerul Alexandra Hirtea (29 de ani), însoţitorul de bord Flavius Pop (29 de ani) şi arhitecta Ana Demian (24 de ani) au gătit cu emoţie pentru a pune mâna pe trofeu şi pe premiul cel mare. Câştigător a fost Robert, care a preparat porumbel cu sos de trufe, fois gras și piure de cartofi mov, dar şi un desert complex, care a îmbinat armonios gusturile dulce, sărat și iute, compus dintr-o sferă de ciocolată cu mouse de caramel și jeleu asiatic.

desert_-_robert_petrescu.jpg

Robert Petrescu, castigator MasterChef, preparate MasterChef, stomatolog, bucatar, PRO TV
Acesta este desertul care i-a adus lui Robert 50.000 de euro

„Odată cu câștigarea trofeului MasterChef am câștigat o nouă viață, o libertate și o dorință de a construi, la care nici nu îndrăzneam să visez. Am ales să fac ceea ce mă face fericit și s-a simțit asta. Aproape că am avut o relație de iubire cu tot ce a însemnat MasterChef. Îi mulțumesc Marei, fetița mea, că a înțeles ce e dorul, îi mulțumesc familiei mele care mă susține în nebunia asta, colegilor de la MasterChef, întregii echipe, care a muncit titanic și nu în ultimul rând juraților, pentru că au reușit să mă crească frumos!”, a declarat Robert Petrescu, câștigătorul MasterChef.

masterchef_-_finala_1.jpg

Robert Petrescu, castigator MasterChef, preparate MasterChef, stomatolog, bucatar, PRO TV
Şi ceilalţi trei finalişti s-au descurcat onorabil

Robert a avut cuvinte de laudă şi pentru cei trei juraţi. „De la chef Răzvan Exarhu am învăţat că gătitul înseamnă şi smerenie, de la chef Samuel am învăţat să fiu generos, de la domnul Liviu Popescu am învăţat să gătesc inteligent şi de la toţi trei, să fiu modest, le mulţumesc pentru asta”, a declarat el pentru Click!. Întrebat cum se împacă bucătăria cu stomatologia, Robert ne-a răspuns cu umor: “Sunt geloase una pe alta, prin urmare mă epuizează. Cred că am ajuns în finală datorită faptului că am reuşit să inovez, să risc, să anticipez”.

Loading...