Flavia Mihășan este gravidă și nu-și dorește doar un singur copil. De mult timp se zvonea că asistenta emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani se pregătește să devină mamă, iar acum acest lucru se adeverește. Însă Flavia nu vrea să aibă doar un copil, ci cel puțin de doi.


Flavia Mihășan a oferit primele declarații cu privire la sarcină, mărturisind că nu își dorește să ofere foarte multe declarații pe acest subiect deoarece s-au scris deja multe lucruri în presă care nu sunt adevărate.

Flavia Mihășan a vorbit despre sarcină

Flavia Mihășan a declarat faptul că nu poate oferi foarte multe detalii prea multe despre acest aspect deoarece nu e nimic concret și își dorește să confirme zvonurile atunci când va fi sigură. 

„Nu pot să spun nimic, mi se pare mult prea devreme. Când totul o să fie cum trebuie să fie, mi-ar plăcea ca acesta să fie zvonul meu şi vestea mea bună. Nu e prima oară când s-a scris asta, de aceea nu le-am luat în serios, nu am reacţionat…

Va veni momentul în care eu voi spune, când va fi cazul şi totul va fi safe…(…) Trebuie să ne calmăm un pic ca să fie totul ok”, a explicat cu zâmbetul pe buze Flavia pentru viva.ro

Cum se va simți Flavia în rolul de mamă

Flavia Mihășan crede că va fi o mamă care îi va oferi foarte multă libertate copilului.

„Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să vîd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este importantă să îl laşi liber.”, a mai adăugat ea.

 
 
Loading...