Alex Pițurcă și Cristina Ich trăiesc o poveste de dragoste ca în filme și se gândesc chiar și la nuntă. Alex Pițurcă este mai fericit ca niciodată de când formează un cuplu cu frumoasa Cristina Ich. Cei doi și-au declarat iubirea public, și de atunci, sunt în centrul atenției presei.


Alex Pițurcă și Cristina Ich se gândesc și la nuntă, dacă lucrurile vor decurge așa cum și-au plănuit. Fiul lui Victor Pițurcă este foarte îndrăgostit de «prințesa Instagramului», așa cum a fost supranumită Cristina Ich.

"Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. Nu excludem nici posibilitatea de a ne căsători, dar până atunci vrem să ne trăim iubirea, să ne bucurăm de ea fără să ne gândim la altceva. Cristina este o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu", a declarat Alex Piţurcă pentru cancan.ro

Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat în culisele „Bravo, ai stil!”

Cristina Ich a fost invitată pe scunul de jurat al emisiunii ”Bravo, ai stil” pentru a critica ţinutele concurentelor, alături de Cătălin Botezatu, Maurice şi Raluca Bădulescu, iar în final totul s-a lăsat cu afecțiune. Cristina Ich și Cătălin Botezatu s-au sărutat aprins în cadrul emisiunii.

”M-au apucat toate căldurile! Cătălin, m-au apucat căldurile! Cătălin, fă ceva! Puteţi închide camerele? Cut, cut!”, poate fi auzită Cristina în filmarea respectivă.

bote-ich.png

Cristina Ich s-a sărutat cu Cătălin Botezatu la Bravo, ai stil
Loading...