Joi, 29 septembrie, Gabriel Cotabiță (60 de ani) și Alina au semnat actele care i-au transformat într-o familie, la Primăria Sectorului 1, în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați. Printre ei s-a numărat și Cătălin Cățoiu, poreclit „Țeavă”, bun prieten de-al lui Cotabiță și coleg de trupă în VH2.


Surâzători și într-o stare de zile mari, Cotabiță și aleasa inimii lui au spus "Da"-ul mult așteptat. Chiar dacă au dorit să țină totul la secret și să fie cât mai discreți cu puțință, mirii au însoțiți de cei de la "Acces Direct", care au și filmat momentele emoționante, dar și primele declarații ale proaspeților însurăței. Deși era clar prins în mrejele clipelor pe care și le va aminti mereu, solistul a declarat că nu a avut emoții.

cotabita.jpg

gabriel cotabita
Gabriel și Alina au devenit familia Cotabiță
Foto: captură Acces Direct

 

"Nu sunt emoționat, eram convins că o să zică da, aşa că nu am avut emoții. Din experiența avută e foarte greu să găsești oameni care să-ți fie mereu alături. Fata asta, de cinci ani de zile, de când ne-am cunoscut, a fost alături de mine în momente cu totul neașteptate. Ne distrăm bine împreună, nu ne plictisim unul cu celălalt, iar eu mă plictisesc de obicei foarte ușor. Femeia asta a e așa un izvor de bună dispoziție și de liniște pentru mine", a declarat Cotabiță pentru "Acces Direct".

cotaboita_nunta.jpg

cotabita cununie
Cântărețul și Alina au fost însoțiți de familie și prietenii apropiați
Foto: captură Acces Direct

 

Alina, cea care a devenit doamna Cotabiță, a fost extrem de emoționată și a recunoscut fățiș acest lucru. "Am avut emoţii. Sunt eu emoţionată şi pentru el. Imediat după ce s-a trezit din comă, m-a cerut de soţie şi a insistat să ne căsătorim. În decembrie anul trecut, de ziua mea, mi-a dat şi inelul de logodnă. Mă surprinde cu drăgălășenia lui, cu iubire, cu tandrețe, cu câte o floare", a povestit aceasta, fericită că ea și Gabriel sunt o familie cu acte-n regulă.

 

 

 
 
Loading...