Așa cum Click! a anunțat în urmă cu o lună, Monica Iagăr este gravidă la vârsta de 46 de ani. Deși este mama a două fetițe, ea și-a mai dorit un băiețel, iar spre fericirea celor doi viitori soți, fosta sportivă va aduce în familie un frățior pe care-l va numi Efrem.


Fosta mare sportivă este în al nouălea cer de bucurie, mai ales că își dorea și un frățior pentru fiicele ei.

De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo. Iată că acum relația lor capătă mai multă greutate, pentru că, se pare că cei doi vor deveni părinți peste puțin timp.

 Fosta mare campioană la săritura în înălțime este însărcinată, iar vestea le-a adus multă bucurie în suflete ei și partenerului de viață, dar și celor două fiice pe care Monica le are din căsnicia cu Cosmin Cernat, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani).

„Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a declarat Monica Iagăr pentru viva.ro.

monica-iagar-insarcinata-1.jpg

Monica Iagăr va aduce pe lume un băiețel pe care-l va numi Efrem
Foto Viva.ro

Monica Iagăr a pierdut o sarcină

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a mai declarat ea.

Monica Iagăr a ales deja un nume pentru copilul ei

„Este băiat și îl va chema cu siguranță Efrem, dar Maya are și ea numele pregătit. Și Cristi la fel. Deci băiatul nostru va avea trei nume”, a încheiat ea.

 
 
Loading...