Detalii uluitoare ies la iveală în urma accidentului în care și-a pierdut viața Cornel Galeș, văduvul Ilenei Ciuculete. În timp ce prietenii acestuia fac dezvăluiri cutremurătoare, fosta iubită a acestuia, Viviana, pregătește înmormântarea, iar marţi, 10 decembrie, sicriul cu trupul neînsuflețit a ajuns în România.


UPDATE: Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost adus în țară în sicriu de zinc și a ajuns din Spania cu un avion de linie, scos prin subsol si transportat spre dric cu o motostivuitoare. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș a fost depus în Biserica Costeasca din Chitila, loc unde îi fusese depus, de asemenea, și trupul Ilenei Ciuculete. Sursele noastre au aflat că slujba va fi ținută de același preot care a oficiat și ceremoniile funerare ale Ilenei. 

Cornel Galeș a avut parte de o moarte cumplită pe 30 noiembrie, în Spania, în localitatea Torrent, lângă Valencia. Detalii despre tragicul accident rutier a oferit prietenul lui, Adrian, cel care l-a văzut ultima oară în viață cu trei ore înainte să moară. “Am fost la un restaurant cu specific românesc din Alaquas, lângă Torrrent. La plecare, Cornel şi cei doi care se mai aflau în maşină s-au dus pe un drum secundar înspre şoseaua CV 36, au  făcut un sens giratoriu pentru a intra pe sensul de mers spre Valencia. Acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, poate, de cei care veneau din spate, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. La kilometrul 6 a avut loc accidentul. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a povestit Adrian pentru www.wowbiz.ro.

Înmormântarea va avea loc joi, 12 decembrie

Trupul neinsuflețit al lui Cornel Galeș va ajunge în țară azi, 10 decembrie, în jurul orei 18.30. De repatriere s-a ocupat fosta iubită a acestuia, Viviana. Înmormântarea lui Cornel Galeș va avea loc joi, la Cimitirul Străulești 2, din Capitală, unde se află îngropată și Ileana Ciuculete

Citește și:

EXCLUSIV Iată familia secretă a lui Cornel Galeș! Soția părăsită pentru Ileana Ciuculete spune tot adevărul

Povestea fabuloasă de dragoste dintre Cornel Galeș și Ileana Ciuculete. De ce a fost «zânica» mireasă roz

 

 

 
 
Loading...