Mihai Constantinescu (70 de ani) a avut nevoie de 22 de ani ca să-și facă din nou curaj să se căsătorească, aleasa inimii fiind fosta solistă Simona Secrier( 47 de ani).


Ei și-au unit destinele în urmă cu o lună, petrecerea desfășurându-se în maximă discreție, așa cum de altfel și-au și dorit: ”Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitați. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, ne-a mărturisit Mihai, zilele trecute. Iată că, după marele eveniment, care a uimit o țară întreagă, căci nimeni nu se mai aștepta ca ei să-și mai oficializeze relația,  mirii au postat, pe Facebook, primele fotografii din luna de miere, pe care au ales să o facă în Grecia, în Rhodos, departe de ochii curioșilor.

simona_sotia_lui_mihai.jpg

Mihai Constantinescu, Simona Secrier, nunta, luna de miere, mire la varsta a treia, casatorie, relatie, Grecia
Simona Secrier se bronzează direct de pe terasă
foto: arhivă personală

Cei doi sunt numai un zâmbet, petrecând timpul la plajă ori vizitând frumusețile celebrei insule grecești. Mihai a mai bifat o căsnicie, de peste 20 de ani, cu Mihaela Constantinescu, fost fotomodel, cu care a rămas în relații foarte bune. Cei doi s-au despărțit după ce femeia a aflat că Mihai o trădează cu celebra solistă Anastasia Lazariuc, de care el se îndrăgostise lulea. 

 
 
Loading...