Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei care nu mai cred de ceva vreme în Moș Crăciun, însă au păstrat în suflet magia specifică Crăciunului. În această perioadă visele devin realitate, iar oamenii se opresc preț de o clipă din ritmul accelerat al vieții pentru a se gândi la ce este cu adevărat important. Familia, iubirea, înțelegerea, ajutorul reciproc sunt cuvintele care le vin în minte. Claudia Pătrășcanu și Andreea Antonescu nu sunt o excepție. Anul 2019 nu a fost unul deloc ușor pentru cele două artiste, ci acela în care au spus adio partenerilor de viață și au început un drum diferit, oricât ar fi de greu.


Pentru Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani, și Claudia Pătrășcanu, de 41 de ani, sărbătorile de iarnă de anul acesta nu sunt cele mai fericire pe care le-au trăit. Atât Andreea, membra trupei Andre, cât și Claudia se află departe de copiii lor, însă nu încetează să îi poarte în suflet și în gând. Traian Spak, fostul soț al Andreei Antonescu, și Gabi Bădălau, fostul partener de viață al Claudiei, sunt tații care se bucură de un Crăciun de poveste alături de micuții lor. În ciuda faptului că poveștile de iubire dintre Andreea și Traian, respectiv Claudia și Gabi Bădălău nu au avut un deznodământ fericit și au fost presărate cu acuzații, iată că părinții au găsit puterea necesară de a ajunge la un consens de dragul copiilor.

Andreea Antonescu, la mii de kilometri distanță de fiica sa, Sienna 

Andreea Antonescu își va petrece Crăciunul la mii de kilometri depărtare de cea mai importantă persoană din viața sa, fiica Sienna. Fetița și-a dorit foarte mult să fie alături de tatăl său, afaceristul Traian Spak, iar Andreea nu s-a putut împotrivi dorinței. Invitată în platoul emisiunii de televiziune Vorbește lumea, Andreea a dezvăluit care sunt sentimentele pe care le trăiește ținând cont că este prima dată când sărbătorile o găsesc la o distanță atât de mare de Sienna.

vedete-care-s-au-casatorit-in-secret-andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu și Traian Spak sunt părinții Siennei
Foto Arhivă personală

Andreea Antonescu a anunțat la sfârșitul acestei veri că va divorța de cel care i-a fost soț timp de opt ani. Tatăl fetiței sale, Sienna, afaceristul Traian Spak nu a comentat pe marginea deciziei soției. La scurt timp după anunțul divorțului, Andreea și-a făcut apariția în public alături de cel care a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze, reporterul Ștefan Manolache, în vârstă de 27 de ani. Ștefan Manolache este din Iași  și nu este străin de lumea mondenă. Este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie în orașul natal. Ștefan   are doi frați, unul mai mic și unul geamăn și în ciuda vârstei fragede a avut timp suficient să fie certat cu legea.

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu, alături de noul său iubit, Ștefan Manolache
Foto Arhivă Click!

Băieții Claudiei petrec sărbătorile cu tatăl lor, Gabi Bădălău 

Nici anul Claudiei Pătrășcanu nu a fost unul simplu, căci frumoasa cântăreață a luat decizia grea, dar necesară de a se despărți de tatăl celor doi băieți ai săi. Spre finalul verii, Claudia nu a mai putut suporta atmosfera apăsătoare de acasă și a decis să facă lumină asupra relației sale cu Gabi Bădălău, cel care îi devenise soț în anul 2015, cunoscut ca fiind un mare crai înainte de mariaj. Claudia și-a vărsat amarul prin intermediul unui mesaj acid pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook .

gabi_si_claudia.jpg

gabi si claudia
Mariajul cu Gabi Bădălău nu i-a adus prea multă fericire Claudiei
Foto Arhivă Click!

Din rândurile scrise a reieșit că soțul ei a fost cel care a avut o atitudine necorespunzătoare față de ea, dar și față de copii. Comportamentul neadecvat față de copii a fost subliniat de Claudia și prin intermediul ultimei melodii pe care a lansat-o, după o lungă pauză din industria muzicală.

Solista a recunoscut că versurile sunt inspirate din viaţa ei şi că a avut o contribuţie mare şi la în ceea ce priveşte linia melodică. La patru luni de la separarea de Gabi Bădălău, cântăreaţa a găsit putere să vorbească despre calvarul prin care a trecut în ultimii ani. 

claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-crop-1575301131.jpg

claudia patrascanu si gabi badalau
Claudia și Gabi Bădălau vor divorța, după doar patru ani de mariaj
Foto Arhivă personală

Cu noua piesă, Claudia a revenit pe piaţa muzicală după o perioadă în care s-a dedicat în totalitate familiei, pentru că aşa i-a cerut soţul. 

"M-am retras din muzică, pentru că am respectat decizia lui Gabi. Acum sunt pe picioarele mele. Sunt eu, Claudia, şi am gijă de aceşti doi copii minunaţi. Eu nu am mai lucrat cât am fost cu el. Înainte să mă căsătoresc, aveam un job în televiziune. Cred că el a vrut să mă ştie acasă, cu copiii.  Acum nu mai există şanse de împăcare. Viaţa este lungă şi pline de surprize. Nu se ştie ce ne rezervă viitorul", a adăugat artista, în cadrul unei emisiuni la care a participat în urmă cu o lună.

În ciuda faptului că este determinată să se delimiteze complet de cel care i-a fost soț, Claudia a acceptat ca cei doi băieți să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Gabi Bădălău.

Chiar dacă nu este împreună cu fii ei, artista a scris un mesaj emoționant pe pagina de Instagram în care a dezvăluit că micuții sunt prezenți în sufletul său clipă de clipă. “Mulțumesc lui Dumnezeu că existați în viața mea, minunații mei! Chiar dacă nu suntem împreună în aceste zile mama voastră vă are în gând și în suflet", au fost cuvintele scrise de Claudia. 

claudia-si-copii

claudia si copii
Claudia, alături de cei doi băieți ai săi
Sursă foto Instagram Claudia Pătrășcanu

Gabi Bădălău și Claudia, poveste de dragoste cu năbădăi

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare, cu viței și berbecuți.

gabi-badalau-claudia-patrascanu.jpg

gabi badalau si claudia
Claudia Pătrășcanu a anunțat, la sfârșitul verii, că va divorța de Gabi Bădălău

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei, în favoarea lui Bădălau, cunoscut ca un mare crai, dar și evoluția foarte rapidă. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară.

 

Citește și 

EXCLUSIV Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț. Solista se afișează deja cu noul iubit

VIDEO Claudia Pătrăşcanu, totul despre calvarul cu Gabi Bădălău. Și-a spus durerea în piesa «Tată de duminică»

 
 
Loading...