A născut în urmă cu o lună, însă Bianca Drăgușanu a revenit rapid la silueta dinainte de sarcină. Deși a fost aspru criticată că nu ea a adus-o pe lume pe micuța Natalia Sofia, vedeta a elucidat misterul în privința sarcinii și a povestit prin ce clipe grele a trecut după ce a născut.


Bianca Drăgușanu a fost invitată joi seară (3 noiembrie) la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D. Iubita lui Victor Slav nu a putut să alăpteze natural, motiv pentru care a întâmpinat numai probleme.

"Am fost pozată şi a spus că mi-am lăsat copilul singur acasă, că n-am instinctul matern dezvoltat. În momentul de faţă, Sofia e acasă cu sora mea şi cu Victor. Am avut aşa, o teamă. mi s-au întâmplat şi alte lucruri mai grave în viaţă mea. Teama a fost de întâlnirea cu ea. Îmi era foarte teamă să fie sănătoasă. În momentul în care am auzit-o îmi puneam ostentativ aceeaşi întrebare. A fost panică asta că nu e în regulă'', a declarat Bianca la Kanal D.

''În momentul asta chiar mă enervez de multe ori că am impresia că altă lumea, mama sau sora, mă enervez în momentul în care mănâncă aşa că haplea şi mi se pare că nu înghite bine. Mănâncă la biberon în momentul asta, foarte des, foarte mult. Am încercat să o alăptez natural, dar n-am putut. Am făcut şi febra aia. Nu m-am ridicat din pat vreo 3 zile, eram leşinată, cu febra 40, cu sănii cât bolovanii. Datorită faptului că mi-am revenit relativ repede. La o lună după naştere am 63 în talie. În prima faza toată lumea vorbea că sunt gravidă, apoi nu m-a crezut nimeni, apoi că am născut se spunea că nu am născut. Mi s-au părut puţin părerile deplasate pentru că mi se pare aiurea să susţii nişte lucruri fără nicio dovadă", a mai adăugat Drăguşanca la "Teo Show".

 
 
Loading...