Ani de-a rândul și-a dorit să devină mamă, însă, abia acum, la vârsta de 42 de ani, i s-a îndeplinit dorința Gabrielei Cristea. Până să-și vadă visul cu ochii, vedeta a făcut tratamente de fertilizare și chiar fertilizări in vitro care au costat-o mii de euro.


Prezentatoarea emsiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, a adus pe lume un băiețel. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă, în timp ce ieșea dintr-un spital specializat pe tratamente de reproducere umană asistată, situat în zona Băneasa.

Este locul în care Cristea a mers regulat şi a ascultat cu sfinţenie toate sfaturile medicului pentru a avea rezultate pozitive. După cum se știe, unele clinici sunt împotriva efectuării acestor tratamente la paciente care sunt trecute de 40 de ani, întrucât procentele de reușită sunt extrem de mici. Așadar, Gabriela a avut noroc de data asta după o perioadă de tratament de peste un an. 

Vedeta a făcut potecă pe la clinicile medicale încă din timpul căsniciei cu Marcel Toader pentru a deveni mamă. ”Mergea la un medic de pe strada Polonă, din București. A făcut timp de șapte luni tratamente și fertilizări. A fost o perioadă chinuitoare, făcea injecții în burtă, se îngrășase, însă nu a avut niciun rezultat”, ne-au spus surse din preajma vedetei. 

 

Gabriela Cristea e însărcinată? Vedeta ar fi gravidă în 15 săptămâni

gabriela.jpg

cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți
facebook

Gabriela Cristea va deveni mamă anul acesta. Conform WOWbiz, prezentatoarea Tv va deveni mămică, fiind însărcinată în 15 săptămâni. Cei doi îndrăgostiți se pregătesc să devină părinți pentru prima oară.

Gabriela Cristea a fost surprinsă din ce în ce mai des îndreptându-se spre cabinetul medicului ei. Se pare că soții Clonda au început deja să se intereseze de toate examenele și testele medicale care sunt necesare în timpul sarcinii, astfel încât, bebelușul să fie cu atenție monitorizat. Prezentatoarea ar avea să devinnă mămică în toamna.

clonda.jpg

gabriela
Gabriela Cristea se pregătește să devină mămică
Foto: Facebook

 

În aprilie 2015 Gabriela și Tavi s-au cununat civil, în fața familiei și prietenilor. Cum e și firesc, frumoasa brunetă are de gând să devină și mireasă, cununia religioasă fiind programată în vara acestui an, anunțată ca fiind ”cea mai tare petrecere din showbiz”. “Ne-am hotărat sa ne cununam si la biserica! De aceea, nu vom mai astepta, și in vara, facem nunta mare. Nu pot dezvalui foarte multe lucruri deocamdata, căci atat eu, cat si Tavi suntem la inceput cu pregatirile. Cert este insa ca tema petrecerii noastre va fi focul, iar rochia mea va fi una alba, cu reflexe aurii”, a declarat prezentatoarea la sfârșitul anului trecut.

cristea.jpg

cristea
Gabriela Cristea, mireasă mîn vara acestui an
kanal D

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se giugiulesc în public. Scene de senzație la premiera noului serial turcesc

clonda.jpg

telenovela
O nouă telenovelă se va difuza pe Kanal D, începând cu săptămâna viitoare
Foto: Arhiva personală

Kanal D lansează, începând cu săptămâna viitoare, un nou serial turcesc. Personajele controversate, ”dragostea cu năbădăi” și scenariul poveștilor inedite vor ține românii cu sufletul la gură din 20 Martie.

Vetele postului de televiziune au fost invitate la vizionarea primul episod al serialului. Raluca Bădulescu, Teo, Ilinca Obadescu, Florentina Opriș sunt câteva nume care au participat la eveniment. Nu puteau lipsi Gabriela Cristea și Tavi Clonda, care s-au ”prostit” de zor și au încercat să pozeze ca eroii noului serial.

tavi.jpg

gabriela
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au încercat să se pună în pielea personajelor
Foto: Arhiva personală

 

Cei doi îndrăgostiți nu se sfiesc să-și declare dragostea și nu se ascund de ochii curioșilor, atunci când vine vorba de a-și exprima sentimentele unul față de celălalt.

gabriela.jpg

gabi cristea tavi clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o frumoasă poveste de dragoste
Foto: Arhiva personală

 

Tavi și Gabriela s-au simțit foarte bine, punându-se pentru puțin timp în ipostazele eroilor, iar participanții s-au amuzat copios pe cele văzute.

Loading...