Ani de-a rândul și-a dorit să devină mamă, însă, abia acum, la vârsta de 42 de ani, i s-a îndeplinit dorința Gabrielei Cristea. Până să-și vadă visul cu ochii, vedeta a făcut tratamente de fertilizare și chiar fertilizări in vitro care au costat-o mii de euro.


Prezentatoarea emsiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D, a adus pe lume un băiețel. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă, în timp ce ieșea dintr-un spital specializat pe tratamente de reproducere umană asistată, situat în zona Băneasa.

Este locul în care Cristea a mers regulat şi a ascultat cu sfinţenie toate sfaturile medicului pentru a avea rezultate pozitive. După cum se știe, unele clinici sunt împotriva efectuării acestor tratamente la paciente care sunt trecute de 40 de ani, întrucât procentele de reușită sunt extrem de mici. Așadar, Gabriela a avut noroc de data asta după o perioadă de tratament de peste un an. 

Vedeta a făcut potecă pe la clinicile medicale încă din timpul căsniciei cu Marcel Toader pentru a deveni mamă. ”Mergea la un medic de pe strada Polonă, din București. A făcut timp de șapte luni tratamente și fertilizări. A fost o perioadă chinuitoare, făcea injecții în burtă, se îngrășase, însă nu a avut niciun rezultat”, ne-au spus surse din preajma vedetei. 

 

gabriela.jpg

cristea
Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc să devină părinți
facebook

clonda.jpg

telenovela
O nouă telenovelă se va difuza pe Kanal D, începând cu săptămâna viitoare
Foto: Arhiva personală
Loading...