Vești proaste pentru fanii serialului Vlad. Filmările pentru sezonul al treilea al serialului s-au oprit din cauza epidemiei cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de Pro TV, pe pagina de Facebook a serialului.


Serialul, ajuns la episodul cu numărul patru, nu va mai fi difuzat începând de lunea viitoare (din 23 martie).  „Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite”, se arată în anunț.

PRO TV a anunțat oprirea filmării și a difuzării serialului VLAD, pentru moment

„Siguranța echipelor sale este de cea mai mare importanță pentru companie, de aceea managementul PRO TV a luat toate măsurile posibile pentru a se asigura că echipele sunt protejate atât la sediul PRO TV, cât și pe platourile de filmare. 

Luând în considerare contextul actual, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, încă de săptămâna trecută. Având în vedere acest lucru, difuzarea noului sezon al serialului se va întrerupe începând cu ziua de luni, 23 martie. Filmările serialului vor reîncepe odată ce contextul o va permite.

Fanii serialului vor putea urmări, pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră, de oriunde din România. De asemenea, echipa VLAD a pregătit o mulțime de materiale foto și video, în exclusivitate, care vor putea fi urmărite pe conturile oficiale de social media ale serialului VLAD”, anunță PRO TV.

 
 
Loading...