MasterChef revine la Pro Tv. Un nou sezon al show-ului culinar va începe în curând. Deocamdată, producătorii au anunţat cvă se fac înscrieri pentru pasionaţii de gastronomie care vor să+şi dovedească talentul în faţa juriului.


Anul acesta, Pro Tv se aruncă în luptă cu rivalii de la Antena 1 şi pe segmentul emisiuniilor concurs culinare. Aşadar, ei au anunţat un nou sezon "MasterChef", show cu care să contraatace "Chefi la cuţite". Cei care cred că sunt pregătiți să demonstreze că sunt pricepuți în bucătărie pot concura pentru titlul de MasterChef. Înscrierile au loc pe masterchef.protv.ro sau la numărul de telefon 0751.120.611.

Peo Tv a dat startul preselecțiilor pentru un nou sezon MasterChef. Concursul se adrersează celor îndemânatici care ştiu să prepare delicatese, cu gust şi aspect desăvârșit şi reuşeşc să facă minuni în bucăriie cu doar câteva ingrediente.

Cine face parte din juriul Masterchef

Ultimul sezon al emisiunii de la Pro Tv a fost jurizat de chefi cu nume importante în industria culinară. Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec şi Liviu Popescu au fost juraţii selectaţi pentru a da verdicte în cea de-a şasea ediţie a show-ului de la Pro TV. 

Răzvan Exarhu (47 de ani) are o carieră impresionantă în radio şi televiziune, dar a decis să transforme pasiunea pentru gătit în profesie, iar odată cu “MasterChef” a revenit în televiziune.

razvan_exarhu.jpg

razvan exarhu, razvan exarhu mastrechef
Răzvan Exarhu a făcut parte din juriul sezonului trecut de la Masterchef
Foto: arhivă personală

În prezent, Exarhu este noua "voce" de la Ferma, reality-show unde l-a înlocuit pe Florin Busuioc din cauza problemelor de sănătate suferite de îndrăgitul prezentator Meteo. De altfel, Exarhu este singurul care a lăsat să se înţeleagă că se va întoarce în postura de bucătar, fiind posibil să o facă chiar la Masterchef, în juriu. Asupra celorlaţi doi juraţi, Pro Tv păstrează încă misterul, ei fiind implicaţi în afacerile cu restuarnatele pe care le deţin.   

 

 

Citeşte şi:

 

Bucătăria nu e despre ”urlat și scuipat”. Exarhu, despre MasterChef și Chefi la cuțite

Iată cele mai ascunse secrete ale noilor jurați de la «MasterChef»

 

 

 

 
 
Loading...