Paul Ipate și partenera lui de viață, Jojo, au acceptat provocarea Antenei 1 și au pornit cu forțe proaspete către India, pentru a lupta pentru premiul cel mare al emisiunii la „Asia Express”. Totuși, se pare că cei doi nu au luat în calcul un aspect important al competiției, iar acum Paul are de suferit din această cauză. Iată despre ce este vorba!


Paul Ipate și Jojo au pornit încrezători și dornici de aventură în noua provocare oferită de emisiunea „Asia Express”, difuzată de Antena 1. Tărâmurile neexplorate din India și Sri Lanka pot constitui planurile de vacanță ale multori doritori de adrenalină, așa cum se aștepta și cuplul, însă se pare că odată ajunși, cei doi s-au confruntat și cu câteva inconveniente.

Cu ce problemă se confruntă Paul Ipate la „Asia Express”

Paul a dezvăluit că a slăbit considerabil pe perioada derulării filmărilor pentru emisiune. Se pare că actorul nu a luat în calcul că locația unde urmează să ajungă are mâncăruri extrem de picante şi condimentate, iar acest lucru a reprezentat o reală problemă pentru concurent. Fiind țări asiatice, Sri Lanka şi India oferă specialități culinare cu care simțiurile gastonomice românești nu se potrivesc atât de bine.

Având la dispoziţie un euro pe zi, concurenții iau de obicei masa în casa localnicilor care se oferă să le ofere acestora și cazare. Deşi oamenii respectivi le oferă de mâncare, de multe ori concurenții nu pot mânca mare lucru din cauza faptului că tot ce se pune pe masă este foarte iute. Paul Ipate se numără printre concurenţii care nu mănâncă deloc picant, luatul mesei fiind, astfel, o nouă provocare la care concurentul este supus.

jojo-paul-ipate-asia-express-india.jpg

Paul Ipate și Jojo și-au lăsat fetița în grija bunicilor și au pornit în aventura vieții lor
Foto Instagram

Motivul pentru care Paul Ipate a slăbit

„De când am ajuns în „Asia Express” mănânc numai orez. E tot ce pot să mănânc, pentru că restul preparatelor care ni s-au servit de către locanici sunt foarte, foarte iuţi şi cu foarte multe condimente. Am mai încercat şi fructe, dar până şi bananele au aici un gust ciudat, acrişor, diferit de cel cu care suntem noi obişnuiţi. Până acum am slăbit... două găuri la curea. Asta este metoda mea de cântărire”, a povestit Paul.
Paul Ipate şi Jojo au pornit în cursa „Asia Express” dornici de a descoperi cultura localnicilor şi de a avea parte de o aventură pe măsură și, de ce nu, de a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 €. Sri Lanka şi India sunt cele două destinaţii care vor pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale concurenţilor, transformând această experiență în provocarea vieții lor.

 

Loading...