Vica Blochina le-a oferit un moment de neuitat telespectatorilor care au urmărit emisiunea „Antitalent” luni seară, după ce, îmbrăcată provocator, a fost protagonista unui moment de autostop.


În ediția de luni seară, 28 octombrie, atmosfera s-a cam încins în cadrul noi emisiuni a Antenei, „Antitalent”, moderată de cântărețul Dan Bittman, component al trupei Holograf. Vica Blochina, fosta parteneră a lui Victor Pițurcă, alături de care are și un copil, a lăsat câteva semne de întrebare în emisiune după prestația sa din cadrul show-ului, admiratorii acesteia întrebându-se dacă Vica a apărut fără chiloți pe micile ecrane.

Vica Blochina, cu posteriorul la vedere la Antitalent 

Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată și foarte transparentă, Blochina a oferit camerelor de filmat ale emisiunii câteva cadre picante, în care i se putea vedea posteriorul pe care l-a rotunjit la estetician. Ironizând un moment din emisiunea „Asia Express”, în care concurenții erau nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge la destinațiile unde avea loc competiția, Vica și Margherita de la Clejani au făcu același lucru în Capitală, îmbrăcate provocator pentru a-și putea găsi rapid un domn care să le ofere o cursă cu mașina..pe gratis.

 

Regizat momentul sau nu, cert este că Vica Blochina a sărit cu curaj în fața unei mașini, rugându-l pe domnul de la volan să o transporte pe ea, pe Margherita, dar și pe cameramanul care le însoțea, exact așa cum se procedează în show-ul „Asia Express”. Șoferul s-a învoit, totul bine și frumos până aici, însă clipa în care Vica s-a urcat în mașină a fost una cu adevărat interzisă minorilor!

Aceasta a făcut un mic salt pentru a urca în vehicul, moment în care picioarele i s-au departat, lăsând la vedere zona intimă a acesteia. Haz de necaz, la montaj momentul a fost și pus cu încetinitorul, în caz că vreun telespectator sau internaut l-ar fi ratat. Emisiunea este însă um pamflet și, așa cum se spune, trebuie tratată ca atare. 

Loading...