Vestea că Alex Velea va deveni tătic a ajuns şi la urechile celei care l-a cununat pe cântăreţ cu fosta soţie, Ana Velea. Andreea Bănică a postat şi ea un mesaj prin care îşi felicită finul, gest prin care mai mult ca sigur i-a răsucit cuţitul în rană Anei Velea.


Andreea Bănică şi soţul său, impresarul Lucian Mitrea, au fost naşi la nunta lui Alex Velea cu Ana. În 2010, părinţii spirituali ai celor doi i*-au condus la altar pe Alex Velea şi pe soţia sa. Chiar dacă a rămas foarte apropiată de cei pe care i-a cununat, Andreea Bănică nu a ezitat să o felicite pe Antonia, actuala iubită a cântăreţului, pentru care s-a speculat că acesta ar fi pus punct mariajului cu Ana.

andreea_banica.jpg

Andreea Bănică se aflăm în vacanţă pe litoral
Foto: Facebook

"Un copil este întotdeauna o veste minunată! Felicitări, Alex şi Antonia! Din suflet vă doresc să vă bucuraţi de el!", a scris Andreea Bănică pe contul ei de socializare.

Antonia a anunţat vineri dimineaţă pe contul ei de socializare că este însărcinată, veste care a căzut ca o bombă în rândul fanilor ei. Artista a mărturisit că ea şi Alex Velea vor deveni părinţi la începutul anului viitor. 

 
 
Loading...