Mihaela Rădulescu se învârte de ani buni în cercuri de cinci stele, ia masa cu Arnold Schwarzenegger sau glumește cu Harrison Ford. Mai nou, pe lista amicilor ei celebri a intrat și șarmantul Gerard Butler, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.


Orice îi poți reproșa lui Gerard Butler (47 de ani), dar nu și faptul că nu ar avea șarm sau lipici la dame. În perioada 2012-2013 norocoasa care l-a avut în brațe a fost superba olteancă Mădălina Ghenea (29 de ani), iar acum de actor se bucură stilista Sandra Morgan, însă cu porția, pentru că cei doi ba se împacă, ba se despart. Dar iată că o altă româncă celebră îi dă târcoale, dar cu gânduri pașnice, pe Instagram. Mihaela Rădulescu (47 de ani) urmărește postările virtuale ale actorului scoțian, îi trimite inimioare (aprecieri) și îi scrie comentarii haioase.

Mihaela Radulescu, Gerard Butler, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Instagram, mesaje
Acesta este mesajul Mihaelei pentru Gerard
foto: Instagram

Azi, Butler a publicat o imagine drăguță, care a activat-o pe Mihaela. Actorul s-a fotografiat în fața unui zid pe care erau pictate niște aripi și a scris, cu subînțeles, “Just landed in New York” (n.r. tocmai am aterizat în New York). Jurata de la “Românii au talent” i-a scris ceva cu dublu sens: “Not bad” (n.r. Nu-i rău de loc). Nu știm dacă iubita lui Felix Baumgartner s-a referit la aterizare sau la înfățișarea șarmantului star de la Hollywood.

loading...
Loading...