Raisa Chiribuță a făcut o impresie foarte bună la Românii au talent și a fost apreciată cu un Golden Buzz chiar de Alexandra Dinu, jurata care nu a așteptat prea mult pentru a apăsa butonul. Iată prestația Raisei.


Pasiunea ei cea mai mare e gimnastica acrobatică. Sora mai mare, de 16 ani, făcea gimnastică și a vrut și ea. La inceput i s-a părut foarte complicat și cu multe elemente. 

Raisa Chiribuță a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu

Face gimnastică deja de 5 ani. Spune că sportul de performanță e greu și că trebuie să te mai abții de la a mânca nesănătos.

Spune despre ea că e răsfățată și foarte emotivă. Când intră într-o încăpere cu mulți oameni necunoscuti, se blochează. La preselecții a uitat dansul, dar a improvizat și a-o la capăt. 

 

Îi mai plac tenisul și fotbalul. Se uită la meciurile Craiovei cu tatăl ei. Stă mult pe TikTok, chiar și 3 ore, dar nu o mai lasă mama.

Alexandra a fost surprinsă de talentul acesteia și a apăsat butonul de Golden Buzz fără să stea pe gânduri și fără să-și lase colegii de la masa juriului să comenteze prestația fetei. 

 

 
 
Loading...