Cântăreața Alexandra Ungureanu, cea mai nouă concurentă intrată în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, nu pare să fi ajuns la inima juratei Raluca Bădulescu, care a făcut câteva declarații acide la adresa acesteia, în cadrul concursului.


Alexandra Ungureanu i-a luat recent locul Ginei Chirilă în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce aceasta din urmă, însărcinată fiind, a decis să nu mai participe în competiție după ce s-a simțit rău. Deși abia a intrat în concurs, Alexandra a fost dur criticată de Raluca Bădulescu, chiar în timpul filmărilor emisiunii de la Kanal D. 

Raluca Bădulescu, despre Alexandra Ungureanu

Raluca Bădulescu a mărturisit, atunci când a aflat despre noua concurentă în show, că Alexandra Ungureanu nu o suportă. Asta după ce jurata i-a spus în repetate rânduri că se îmbracă prost și că nu are deloc simțul modei. „Îți dai seama că ea nu mă halește, ca d-aia am zis că a fost mereu la prost îmbrăcată. Eu o consider pe ea, fără nici o supărare un alien (extraterestru n.r) ciudat. Recunosc asta în fața camerei”, a mărturisit Raluca Bădulescu, potrivit VIVA!

raluca-badulescu.jpg

Raluca Bădulescu a fost critică la adresa noii concurente
Foto: Instagram

„Ea se chinuie mult cu moda, dar nu prea mi se pare că-i iese. Vom vedea acum la Bravo, ai stil…”, le-a mai spus Raluca colegilor săi din emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Alexandra Ungureanu a intrat în show-ul Bravo, ai stil! Celebrities după ce Gina Chirilă a decis să se retragă, fiind însărcinată, pentru a se odihni. Soției lui Bogdan Vlădău i s-a făcut, la un moment dat, rău pe platoul de filmare, așa că a decis să ia o pauză și să se relaxeze, bucurându-se de perioada frumoasă din viața ei.

Alexandra Ungureanu este o cântăreață de muzică pop, cunoscută după ce a colaborat cu trupa sistem. Ulterior, în 2004, ea a format trupa Crush, care a avut mare succes la publicul din România.

 

 
 
Loading...