Raluca Zenga este o fericită! În fiecare an de ziua ei se serbează că o prințesă! De această dată, soția lui Walter Zenga a primit 4 torturi și multe cadouri și a petrecut în compania celor mai bune prietene din Dubai. Partenerul ei a reușit să o surprindă cu un cadou costisitor.


Raluca Zenga a împlinit 38 de ani pe 1 noiembrie, iar bonele copiilor i-au adus primul tort încă de la primele ore ale dimineții. Au urmat încă 3, toate colorate și delicioase, dar și cu multă ciocolată, așa cum ii place Ralucăi. Și chiar dacă sărbătorita a avut doar copiii alături, pe Walter Junior și pe Samira, nu și pe soțul ei, Walter Zenga, celebrul antrenor italian i-a făcut din nou o surpriză frumoasei sale soții, o brățară Chopard și cercei cu steluțe, simbolurile ei preferate.

raluca-zenga_2.jpg

raluca zenga
Raluca Zenga, sărbătorită de cele mai bune prietene, în Dubai
foto: arhivă personală

“A fost o zi de naștere pe care mi-o voi aminti cu drag! Prietenele mele m-au sărbătorit mai multe zile la rând, am avut 4 torturi și m-am bucurat de fiecare în parte, pentru că ador dulciurile și ciocolata. Sărbătoresc și cu soțul meu, când vine în Dubai. Acum este cu treaba în Italia, dar mi-a luat deja cadoul, o să îl văd live când vine acasă. Copiii mi-au fost alături ca de obicei, am ieșit și cu ei la masă și ne-am bucurat împreună. E atât de frumos în Dubai, încât aproape orice zi e ca o sărbătoare!”, povestește Raluca Zenga, al cărei blog despre călătorii și experiențe noi, www.onepassionatetraveller.com, devine din ce în ce mai cunoscut.

raluca-zenga_3.jpg

walter zenga
Raluca s-a bucurat de fiecare tort primit
foto: arhivă personală

Citește și:

Locuiesc mai mult separat decât împreună. Care e, de fapt, relația dintre Walter Zenga și soția lui, Raluca?

Cum l-a cunoscut Raluca pe Walter Zenga. Povestea lor, scrisă într-o carte

 
 
Loading...