Ramona Gabor a lucrat mult la imaginea ei, iar de când locuieşte la Dubai este schimbată total. Sora mai mică a Monicăi Gabor a început să-şi facă îmbunătăţiri fizice de pe vremea când era în România, trecând de mai multe ori pe la estetician pentru a-şi mări sânii şi a-şi micşora nasul. Acum epatează şi este ajutată de haine scumpe şi bijuterii de lux, care o fac să strălucească la propriu.


Ce viață de huzur duce Ramona Gabor (30 de ani). Mereu la patru ace, cel puţin pe reţelele de socializare, românca pozează într-o femeie de afaceri şi se pare că nu e departe de adevăr. Sora mai mică a Monicăi Gabor are întâlniri cu oameni importanţi cu care îşi dezvoltă planurile ei legate de modă, căci a lansat şi o colecţie de haine ce îi poartă semnătura. Mutată în Dubai din 2012, şatena a păşit în lumea designerilor în urmă cu trei când a lansat “Flawless” (n.r. perfect, impecabil), o colecţie de piese vestimentare numai bune de purtat la petreceri pe iahturi luxoase.

ramona_gabor_diamante.jpg

ramona gabor diamante
Ramona Gabor scrie despre diamante pe blogul ei
Foto: arhivă personală

Prețul unei ținute de plajă pornește de la 70 de euro sau 300 de dirhami (moneda în Emiratele Arabe Unite), dar poate ajunge și la 700 de dirhami (168 euro). Dar Ramona, care a ajuns pentru 2012 în Dubai pentru o carieră în modelling, pare că îşi extinde afacerile într-o zonă tot de lux. Frumoasa şatenă promovează bijuterii cu diamante despre care scrie pe blogul ei şi reţelele sociale. 

Ramona Gabor, schimbată de operaţiile estetice

De pe podiumul de modă, Ramona Gabor a coborât ca să ia prânzul şi cina în restaurantele de lux. Mezina familiei Gabor nu s-a limitat doar la Dubai, ci a început să se plimbe prin toată lumea. A locuit şi în America, acolo unde stabilită Monica, iar vacanţele sunt şi ele la ordinea zilei, ultimele escapade ale şatenei fiind în Indonezia şi Thailanda, de unde le arată fanilor imagini incendiare cu ea în costum de baie.

ramona_gabor_vacanta.jpg

ramona gabor vacanta thailanda
Ramona Gabor a fost la finele lunii ianuarie în Thailanda
Foto: arhivă personală

Ramona Gabor are silicoane uriaşe încă din 2008 pe care le bronzează în largul mărilor şi al oceanelor, intervenţia de mărire a sâniilor fiind doar una din şirul operaţiilor la care şatena s-a supus de-a lungul timpului. Ramona şi-a micşorat nasul, şi-a mărit pomeţii şi şi-a îndreptat picioarele pentru a scăpa de "parantezele" inestetice. Una peste alta rezultatul este fabulos. 

Cum arată Ramona Gabor fără machiaj

Ramona Gabor este printre puţinele vedete care au curajul să pozeze nemachiate. Deşi câştigă bine şi ar putea să-şi permită produse cosmetice de lux,  Românca a mărturisit că îşi păstrează tenul proaspăt cu o mască pe care şi-o poate face orice femeie acasă.

gabor.jpg

ramona gabor nemachiata
Ramona Gabor are un ten proaspăt fără produse de machiaj scumpe
Foto: arhivă personală

Este vorba despre masca cu lămâie şi miere pe care şatena o foloseşte pentru faţă şi despre care spune că ajută la combaterea acneei, închide porii, reduce petele roşii şi iritaţiile, hidratează în profunzime şi estompează ridurile. Pentru acest gen de mască, vedeta recomandă mierea de Manuka, ale cărei proprietăţi sunt bine cunoscute.   

 

Citeşte şi:

 

Cum a petrecut Ramona Gabor de ziua ei? Nu și-a refuzat niciun capriciu

Ramona Gabor, în pragul anorexiei? Poză șocantă, în costum de baie

 
 
Loading...