Randi se gândește să înceapă o relație serioasă, iar vârsta nu este un subiect căruia el să-i acorde interes. Astfel că, pentru Randi alte valori sunt importnate atunci când se gândește să-și întemeieze o familie.


Randi a explicat că-și dorește o relație serioasă și speră ca acea persoană să-i acopere toate lipsurile și cu care să găsească un echilibru. 

"Dragostea răsare în cele mai neaşteptate locuri, ca să zic aşa, deci sincer, mă aştept să mi se întâmple şi mie, dacă li s-a întâmplat. Stai să ajung să am vârsta aia şi să mă combin cu cineva care tocmai a făcut majoratul şi atunci o să îţi spun, că deocamdată nu ştiu. La mine a fost firesc, că na, suntem apropiaţi de vârstă. Nu cred că o să se intâmple vreodată, cel puţin acum nu aş lua de nevastă o fată de 16 ani.  Deşi... N-ai putea, nu? Să iubeşti o fată mult mai mică decât tine. Să iubeşti, păi, dar să stai cu ea toată viaţa, păi ai nevoie de mai multe lucruri şi înţelegerea şi maturitate vin cu timpul.", a declarat Randi, la Antena Stars.  

Randi, vorbe dure adresate persoanelor care au operații estetice

Randi a fost foarte sincer și a vorbit despre persoanele care apelează la operații estetice. Artistul nu prea este de acord cu astfel de proceduri deoarece el susține naturalețea. Randi a fost prezent în cadrul unei emisiuni tv și a vorbit despre cum percepe el operațiile estetice.

Randi a declarat că odată ce timpul trece, operațiile estetice nu vor mai fi utile deoarece nu vor mai avea efect. Artistul a mărturisit că nu multă lume înțelege ce înseamnă să fii infleuncer, iar dacă aceste persoane sunt în căutare de perfecțiune fizică, nu vor ajunge prea departe.

"E imposibil să nu vezi în societatea de azi cât de greşit s-a dus dorinţa de perfecţiune fizică (...) Nasul acela mic şi perfect la un moment dat o să aibă riduri şi o să vrei alt nas, alţi pomeţi, alte buze, dar până când? Sunt femei care s-au deformat, pur şi simplu. Nu le mai recunoşti. E un trend mondial. E uşor să cumperi frumuseţea în ziua de azi. Au apărut meserii noi. Poţi să fii influencer. Nu ştie nimeni ce înseamnă cu exact influencer (...) Aşa facem doar nişte frustrări. Lenea e mare. Totul să se întâmple repede. Să urmăreşti perfecţiunea fizică e greşit la un moment dat, o să te prindă. Frumuseţea adevărată se reflectă din interior spre exterior", a spus artistul la Antena Stars. 

 

Loading...
Citeste tot despre: