Proiectul Morandi, lansat cu succes în 2005, va reveni cu o piesă nouă, dar şi cu un videoclip. Andrei Ştefan Ropcea, alias Randi, şi Marius Moga şi-au unit din nou forţele, ca să cucerească topurile.


Randi şi Moga au continuat să colaboreze pentru proiectul Morandi, însă au intrat mai rar în studioul de înregistrări, fiind ocupaţi cu proiectele solo. Recent, cei doi s-au reîntâlnit, au compus o piesă, iar săptămâna aceasta vor filma videoclip. “Mi-am comandat patru saci de haine pentru noul videoclip, pe care îl vom filma în Los Angeles. Regizor va fi Roman Burlaca, piesa se numeşte «Kalinka», şi sperăm să rupem topurile”, ne-a povestit Randi. În acelaşi timp, Randi a lansat “Ce te-aş mai”, o melodie veselă, cu videoclip colorat, care a prins repede la public.

În aceeaşi săptămână, şi Marius Moga a lansat o piesă nouă, “Mă doare la bass”, o colaborare cu What’s Up şi Shift. Aşadar, după ce au avut succes cu noile melodii solo, acum Randi şi Moga speră să dea lovitura şi cu «Kalinka». Lansarea se pare că va avea loc la începutul lunii iulie. „Vă va aştepta o surpriză foarte mare, pentru că va fi un remake după o piesă veche, ucrainiană. Noi am făcut-o şi în engleză, şi în spaniolă şi se va duce în toată lumea”, ne-a mărturisit Randi.

       

De când a început colaborarea cu Edward Sanda

Randi ne-a povestit şi când s-a cunoscut prima oară cu Edward Sanda, artistul pe care îl manageriază la casa lui de producţie. “Ne-am cunoscut la HaHaHa Production, când colaboram cu ei. Edi a reapărut peste câţiva ani, cu bărbuţă, mai matur. Mi-am adus aminte de el şi aşa a început colaborarea între noi. Acum am lansat «Nicio zi fără tine», ne-au mai povestit cei doi. Întregul interviu, aici: https://www.facebook.com/click.ro/videos/10156670505008432/

screenshot_2018-03-25-19-58-50.png

Randi si Edward Santa
Randi şi Edward Santa, acum 6 ani
Loading...